Televizyon
08 Nis 2013 10:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

''BENZEMEZ KİMSE SANA''NIN İKİNCİ HAFTA BİRİNCİSİ GAMZE TOPUZ

Show TV'nin eğlenceli yarışması ''Benzemez Kimse Sana'' nın ikinci hafta birincisi Şebnem Ferah taklidiyle Gamze Topuz oldu.VİDEO

Show TV'de yayınlanan yarışma programı ''Benzemez Kimse Sana'' nın ikinci hafta birincisi Şebnem Ferah taklidiyle Gamze Topuz oldu. Topuz, Ferah'ın ''Yağmurlar'' şarkısını seslendirdiç

ASUMAN KRAUSE BU HAFTA SEZEN AKSU OLDU

Yarışmacı Ayşin Zeren geçirdiği sakatlık nedeniyle ikinci hafta yarışmada yer alamadı. Onun yerine yarışan Asuma Krause, Sezen Aksu performansıyla alkış aldı.

YENİ YARIŞMACI BAHADIR EFE

Geçtiğimiz hafta oyuncu Erkan Köse'nin kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmasının ardından bu hafta yarışmaya yeni bir isim katıldı. Dans koreografı Bahadır Efe, ilk hafta İsmail YK'yı taklit etti. Yarışmacının önümüzdeki haftalarda göstereceği performanslar merak konusu oldu.

Yarışmanın diğer ünlü ve yetenekli isimleri de ilginç şovlara imza attılar.Nuri Alço-Zülfü Livaneli, Ayşenur Yazıcı-Amy Winehouse, Doğuş-Emrah, Başak Akbay-Serdar Ortaç, İrfan Kangı-Cem Karaca oldu.

SÜRPRİZ KONUKLAR

Bu hafta yarışmada iki sürpriz konuk vardı.Ümit erdim ve Eser Yenenler. Oyuncu Ümit Erdim ''Şakşuka'' şarkısıyla Tarık Mengüç'ü canlandırdı.

PROGRAMDA BİR İLK

Programda bir ilk yaşandı.Alper Dinçer isimli bir izleyici, Barış Manço'yu taklit etti. Dinçer; ses benzerliği, kostümü ve mimikleriyle alkışlanan bir bir gösteri sundu.

İşte, Gamze Topuz'un Şebnem Ferah taklidi: