Bensu Soral'ın bebek hayaline "Koton" engeli!

Oyuncu Bensu Soral, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Soral, neden bebek sahibi olmadığını da açıkladı.

Bensu Soral'ın bebek hayaline "Koton" engeli! - Sayfa 1

Show TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin ardından Yılmaz Erdoğan'ın 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filminde rolan alan Bensu Soral'ı uzun zamandır televizyon ekranlarında göremeyince ortaya çıkan iddialar çok konuşulmuştu.

110
Bensu Soral'ın bebek hayaline "Koton" engeli! - Sayfa 2

Hayatını iş insanı Hakan Baş ile birleştiren Soral'ın eşinin oyunculuğu bırakmasını istediği iddiaları ise herkesi şaşırtmıştı. Bu iddialar dilden dile dolanırken güzel oyuncu, sonunda bu iddialara bir açıklama getirdi.

210
Bensu Soral'ın bebek hayaline "Koton" engeli! - Sayfa 3

Eşinin en büyük destekçisi olduğunu ifade eden Bensu Soral, Hakan Baş'ın oyunculuk yapmasını istemediği iddialarını yalanladı.

Bensu Soral, “Benim kadar o da oynamamı istiyor. Gelen projelere eşimle karar veriyoruz, bana yardımcı oluyor. Oyuncu olmasa da bu işten anlayan biri” dedi.

310
Bensu Soral'ın bebek hayaline "Koton" engeli! - Sayfa 4

Neden çocuk sahibi olamayacağını ise şu sözlerle açıkladı: ''Çocuk tabi ki istiyorum. Zaten çocukları da çok seviyorum ama zamanı var. Şu an yüzü olduğum bir marka var onun için de fiziğime dikkat etmem gerekiyor. O yüzden bu aralar hamile kalamam. Onun dışında kısmet İnşallah bir çocuğum olur."


410