'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap

Ünlü şarkıcı Emrah, olarak görüntülendiği AVM'de "Benim iki tane evladım var" demişti… Emrah'ın, kabul etmek istemediği oğlu Tayfun, babasının sözlerine inanamadı. İşte tüm detaylar…

'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 1

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile görüşmeyen ve tüm çabalarını görmezden gelen Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini ise sık sık dile getiriyor. Ünlü şarkıcı, "2024'te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" yanıtını vermişti. Emrah'ın, kabul etmek istemediği oğlu Tayfun, babasının sözlerine inanamadı.

KABULLENMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Emrah'ın nikah dışı evlilik sonucunda dünyaya gelen oğlu Tayfun Erdoğan'ı kabul etmesi çok uzun sürmüştü. Ünlü şarkıcı, 1991'de doğan Tayfun'u yedi yaşında yapılan DNA testi sonucunun uyumlu çıkması sonucu kabullenmek zorunda kalmıştı.

138
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 2

GÖRÜŞMEYİ KABUL ETMİYOR

Tayfun, senelerce kendini babasına kabullendirmeye çalışmıştı. Emrah ise oğluna Bursa'da bir ev vererek, mirastan hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair belge imzalatmıştı.

Babasının tüm haklardan feragat ettiğine dair belge imzalatarak bağlarını kopardığı Tayfun, bir süre Emrah'la görüşmeye çalışmış, fakat her defasında reddedilmişti.

238
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 3

"SAHNELERE DEVAM EDECEĞİM"

Şarkıcı Emrah, Akmerkez'deydi. 15 yıl aradan sonra yılbaşı gecesi Günay'da sahneye çıkan ve gözyaşlarına hâkim olamayan sanatçı, "Sahnede olmak beni hep heyecanlandıran bir şey olduğu için o heyecan yine oldu. Sahnelere devam edeceğim. Sahneleri özlemişim. Benim için sahnede olmak ayrı bir güzellik. Orada sevenlerimizle birlikte şarkılarımızı söyledik. Çok güzel geçti. İlgi alaka çok güzeldi" şeklinde konuşmuştu.

338
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 4

"BENİM İKİ TANE EVLADIM VAR"

Ünlü şarkıcı, "2024'te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna, "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" yanıtını vermişti.

438