Televizyon
20 Haz 2011 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

BENİM İÇİN SİGARA DA CEP TELEFONU DA BİR!

Ekranların başarılı oyuncusu Hakan Yılmaz, 'Yahşi Cazibe' dizisinin beklediğinden çok sevildiğini söylüyor.

Komedi dizisi 'Yahşi Cazibe'de 'Kemal' karakterini canlandıran Hakan Yılmaz, önceki gün Ülker Golf Hobby'nin düzenlediği karne şenliğinde çocuklarla buluştu. Yılmaz etkinlikten sonra dizi ve kızı Deniz'le ilişkisini Günaydın'a anlattı.

"Yahşi Cazibe' dizisinin bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordum, çok şaşırdım. Bu işte bir büyü oluştu. Bütün taşlar yerine oturdu. Çok mutluyuz. Gökçe'yi (Düzyol) gerçekten pepelek, Aslıhan'ı (Gürbüz) Azeri sanıyorlar. Tüm oyuncular egolarını evde bırakıp sete öyle geliyorlar. Eş-dost muhabbeti yapar gibi çekiyoruz diziyi."

"HAKAN NEREDESİN?"

Yeni sezonda bombalar var. Son bölümde 'Simge' bazı şeyleri öğreniyor. 'Kemal'le 'Cazibe'nin durumu giderek zorlaşıyor. 'Kemal'in pek kıvıracak tarafı kalmayacak yeni sezonda.

Ben, yaptığı işi abartan biri değilim. Bizim işlerimiz zaten kızgın tavda su damlası. Ben bir sene televizyonda bir şey yapmayayım, unutulurum. Pankart mı açacaklar "Hakan neredesin?" diye!

BENİM İÇİN SİGARA DA CEP TELEFONU DA BİR

Ben kızıma, ilkokulu bitirmeden asla cep telefonu almam. Şu an çok küçük, cep telefonuyla ne işi var. Sigara gibi düşünüyorum ben cep telefonunu. 7 yaşındaki bir çocuğun eline sigara yakışır mı, yakışmaz... Ayrıca hayat İstanbul'dan ibaret değil. Anadolu'da değil cep telefonu, normal telefonla konuşmamış çocuklar var.

Sabah.com.tr