Magazin
28 Eyl 2011 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:50

''BENİM İÇİN BİTTİN!'' İDO'DAN İBO'YA SERT TEPKİ!

İbrahim Tatlıses'in nikahında küçük oğlu İdo'nun olmaması dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses (59) herkesi şoke etti ve dün akşam sürpriz bir kararla 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız(30) ile evlendi. 13 Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası sol tarafı felç kalan ve Maltepe’deki Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Tatlıses, dün akşam saat 20.45’te hastane odasında Ayşegül Yıldız ile ikinci kez nikâh masasına oturdu. Çiftin hazırlıkları gizlilik içinde yürütülen nikâhını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı, çiftin şahitliğini ise iş adamı Yüksel Çağlar ve Galatarasay Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı. İlk kez evlenen Ayşegül Yıldız, nikâhta tek kolunu açıkta bırakan sade straplez bir gelinlik, Tatlıses de takım elbise giymeyi tercih etti.

“Başbakanımız ima etti”
Neşeli bir ortamda kıyılan nikâhta bastonla ayakta duran Tatlıses, Yıldız’a “Seni sonsuza kadar seveceğim. Benim en büyük aşkım sensin” dediği ve oldukça duygulandığı görüldü. Nikahta kravat takmadığı, bıyıklarını ve saçlarını da boyatmadığı görülen Tatlıses’in hareket ettirebilmek için el robotuyla çalıştığı felç olan sol kolu da ilk kez kameralara yansıdı. Tatlıses’in eşi Ayşegül Yıldız ile nikâh masasında çektirdiği aile fotoğrafında masanın altında tuttuğu sol kolunu hiç kullanamadığı görüldü.

Tatlıses nikâhın ardından yaptığı yazılı açıklamada “Sayın Başbakanımızın beni ziyareti esnasında yaptığımız sohbette, Başbakanımız artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle ima etti. Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu. Bugün de bu evlilik akti için sayın başkanım Mustafa Sarıgül şeref verdiler, bu hayırlı olayı gerçekleştirdiler. Şahitlerimiz Fatih Terim ve Yüksel Çağlar dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca böyle bir mutlu günü tüm dostlarımla ve beni seven halkımla paylaşmak isterdim. Maalesef ülkemizin şu andaki konjektörü (konjüktürü) buna müsait olmadığından mütevazı bir şekilde gerçekleştirmek durumunda kaldım. Bu mutlu günümde yanımda olan ailem ve çocuklarıma, dostlarıma, ekibime ve tüm sevenlerime teşekkür ederim” cümlelerine yer verdi.
Haliç Üniversitesi Mimarlık bölümü son sınıfta okuyan Ayşegül Yıldız, geçen aylarda Tatlıses’in silahlı saldırıdan birkaç saat önce kendisiyle tartıştığını ardından da aralarındaki kırgınlığın “Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum” sözleriyle tatlıya bağlandığını açıklamıştı. İlk ameliyatının olduğu Maslak Acıbadem’de olayın üzerinden 20 gün geçtikten sonra Yıldız ile dertleşen ve evlenme teklif ettiği öğrenilen Tatlıses, aradan 6 ay geçtikten sonra dün Yıldız ile yaşamını birleştirdi. Sarıgül de, “Dün gece bu mutlu haberi aldım. Gün boyu evrakları yetiştirerek işlemleri gerçekleştirdik. Bu akşam 20.45 sularında çiftin kendi istek ve beyanları ile nikâhlarını kıydık. Yalnız sayın Tatlıses bu nikahı Türkiye’nin bu durumlarından dolayı çok sessiz ve sakin geçmesini istedi. Sayın Tatlıses’in oldukça heyecanlı ve mutlu olduğunu gördüm diyebilirim” diye konuştu.

Ayşegül istedi Damla kovuldu

Damla Buket Çakıcı

Ayşegül Yıldız’ın Tatlıses’ten nikâh öncesi tek bir isteğinin olduğu öğrenildi. Yıldız, Tatlıses’ten 13 Mart’taki silahlı saldırıda omzundan vurulan asistanı   Damla Buket Çakıcı’yı işten çıkarmasını istedi. Tatlıses’in  Yıldız’ın bu isteğini kabul ettiği ve yıllardır yanında çalışan asistanının işine son verdiği öğrenildi. Damla Buket Çakıcı’nın evlilik haberini alınca fenalaştığı ifade edildi.

Savaş: Terbiyeli ve iyi bir kız

Tatlıses’in eski hayat arkadaşı ve kızı Melek Zübeyde’nin annesi Perihan Savaş, Derya Tuna’nın aksine evlilik kararına sevindiğini söyledi. Tatlıses’in evleneceğini kendisine söylediğini belirten Savaş, “İbrahim bir hafta önce bana ‘Ben evlenmek istiyorum, Ayşegül ile evlenmek istiyorum. Böyle bir karar verdim’ dedi. Ben de ‘Sen nasıl istersen, hayırlısı olsun. Allah mesut etsin. Kimse sana bir şey diyemez, kocaman adamsın’ dedim. Ayşegül çok terbiyeli, saygılı, iyi bir kız. Hastanede karşılaştığımızda da konuşuyoruz. İnşallah mutlu olurlar” diye konuştu.

İdo: Benim için bittin

Tatlıses’i ziyaret etmek için dün hastaneye giden 19 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses, babasının Ayşegül Yıldız ile evleneceğini öğrenince şoke oldu ve babasının yüzüne “Sen benim için artık bittin” diyerek hastaneyi terk etti. Tatlıses’in tedavi gördüğü günlerde Ayşegül Yıldız ile tartışan ve Yıldız’ı hastaneden kovan 20 yıllık eski hayat arkadaşı Derya Tuna da evlilik haberini duyunca oğlu İdo gibi büyük şok yaşadı. Tuna’nın çok öfkelendiği Tatlıses için yakınlarına “Hâlâ akıllanamamış, gerçekleri göremiyor” dediği öne sürüldü.

Ahmet Tatlı: İstiyorduk

5 çocuk, 4 de torun sahibi olan Tatlıses’in resmi nikâhlı ilk eşi Adalet Durak’tan olan büyük oğlu Ahmet Tatlı, nikâh sonrası Mustafa Sarıgül’ü yolcu etti ve gazetecilerin soruları üzerine “Bu nikâhı ailecek çok istiyorduk. Babamın şu an keyfi gayet yerinde 1-2 aya hastaneden de çıkmış olacağız zaten. Babamın mutlu olması bizi de çok sevindiriyor” dedi. Taze çiftin nikâh sonrası geceyi kendileri için hazırlanan özel odada geçirecekleri öğrenildi. İbrahim Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat basın mensuplarına bir tepsi baklava ikram etmesi objektiflere  yansıdı.

Milliyet