Magazin
10 Şub 2012 15:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

BENİ MAHKEMEYE VERİN RAHATLAYAYIM!

Ünlü komedyen Ata Demirer, CNN TÜRK'te Mesut Yar'ın konuğu oldu.

Ünlü komedyen Ata Demirer, CNN TÜRK’te Mesut Yar’ın sunduğu Burada Laf Çok’a katıldı. Demirer, "Berlin Kaplanı" filmi için senaryosunun çalındığını iddia eden Ferdi Tayfur’a ilk kez yanıt verdi.

"Şaka yaparak yanıt vermek istemiyorum" diyen Demirer, "Aşırı şaşkınım Haziran 5’inde başladım, ağustos’ta Bozcaada noterine götürdüm. Çok iyi yapıyorsunuz dedi, işin komik tarafı şimdi ben çalmakla suçlanıyorum.

FERDİ TAYFUR’A SESLENMEK İSTİYORUM

Ferdi Tayfur abimize seslenmek istiyorum. Ben bunların yanlış anlaşılma olduğunu sanıyorum. Fuat Güner’in programında diyor, ben Fuat Güner’i canlı görmedim. Biz Yüksel Aytuğ’un programında karşılaştık. Benim bir projem var dedi, anlatmakla olmaz senaryoyu göndereyim dedi. Ertesi gün, menejerim ve kardeşim Cenk bana bir telefon açtı. Senaryoyu gönderecekler dedi, ben de kibar bir dille kırmadan üzmeden olamayacağını ilet dedim, çünkü Eyvah Eyvah 2’yi yazma olasılığımız vardı. Hayatım boyunca hiç görmedim o senaryoyu, bildiğim her şey üzerine yemin ederim.

ÇOK SEVDİĞİM BİR İSİM BENİ SUÇLUYOR

Ferdi Tayfur benim sevdiğim bir insan, beni suçlayınca korkunç bir şaibe altındayım. Beni bırak, ailem üzülüyor. Çocukken meyva çalardık 39 yıllık hayatımda başka bir şey de çalmadım. Lütfen beni mahkemeye verin, madem böyle bir korkunuz var. Mahkemeye verin rahatlayayım. Yarısını Ayhan Özçelik ile birlikte yaşayarak yazdım.  Bizimki bir miras komedisi, boks filmi değil. 10 adama senaryo yaz desen 4’ü aynı şeyi yazarı. Önemli olan yazım dilidir. Kırılıyorum çünkü Ferdi Tayfur hayranıyım. Milyonların sevgilisi bir insan tarafından suçlanmak ayrı bir yük..."