Gündem
15 Ağu 2023 15:30 Son Güncelleme: 15 Ağu 2023 15:36

‘Beni dolandırdı’ demişti! CZN Burak ile babası arasında yeni gelişme

Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babası arasında yeni bir gelişme yaşandı.

CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen işletmeci Muhammet Burak Özdemir ile babası İsmail Özdemir'in aralarında bir takım sorunlar olduğu ve bu durumu yargıya taşıdıkları iddia edilmişti.

Baba İsmail Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı.İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" açıklamasını yapmıştı. Oğluna ve eski eşine tepki gösteren baba İsmail Özdemir, "Annesinin genlerini almış.Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu" ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi ise CZN Burak ve babası İsmail Özdemir’in barıştığı öğrenildi. Aileye yakın bir isim olan iş insanı Rizgar Sak araya girerek baba ve oğlun arasındaki buzların erimesine yardımcı oldu.

Öte yandan CZN Burak iş hayatında ve özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle zayıflamış, son görüntüsü sosyal medyada çok konuşulmuştu.