Televizyon
14 Haz 2021 18:57 Son Güncelleme: 14 Haz 2021 19:00

'Beni bulamaz' demişti! Müge Anlı bulunca keyiflendi: Nasıl buldum ama cadı

Müge Anlı, ’’Müge Anlı beni bulamaz’’ diyen kızı buldu, ‘’Hani bulamazdım. Nasıl buldum ama cadı’’ diyerek keyiflendi.

Müge Anlı'da yüzleri gülümseten bir olay yaşandı. 17 yaşındaki Işıl Naz Hoşbay, 9 Haziran'da evden çıkıp sırra kadem basmıştı. Genç kız, "Müge Anlı beni bulamaz" ifadelerini kullanmıştı. Anlı ise bugünkü canlı yayında genç kızın bulunduğu müjdesini vererek, genç kıza "Hani bulamazdım. Nasıl buldum ama cadı" diyerek takıldı.

İstanbul Bakırköy'de yaşayan Işıl Naz Hoşbay, 9 Haziran'da sırra kadem bastı. Paniğe kapılan ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Kızlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı. Aile, kızlarının güzellik merkezinde kaybolduğunu anlattı.

Bunun üzerine Müge Anlı ve ekibi, 17 yaşındaki genç kızı bulmak için düğmeye bastı. Müjdeli haber ise bugün alındı. Başarılı sunucu Müge Anlı, canlı yayında kayıp kızın bulunduğunu açıkladı.

"NASIL BULDUM AMA"

Anlı, stüdyoya gelen genç kıza, "Şu anda karşımda duruyor. 'Müge Anlı beni bulamaz' demişti. Nasıl buldum ama. Cadı neredesin sen. Kız kaçılır mı evden. Ben bu yaşımda bile annemle bir yere giderim" dedi.

Çok korktuğunu belirten ve bir parkta bulunan genç kız ise "Aslında babamla kavga etmiştim. Sonra çıktım. Gittim…" dedi.