Televizyon
31 Eki 2014 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Beni Affet dizisine sürpriz oyuncu

Hafta içi her gün 16.30'da ekrana gelen Beni Affet dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Ünlü tiyatrocu Mithat Erdem'in katılımıyla Beni Affet çok daha heyecanlı olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak merak konusu.

Annesinin geçmişte yaptıkları nedeniyle rest çekerek evden ayrılan Cüneyt, Feride’nin yanına gelir. Yaşananların üstesinden gelebileceklerini düşünen Cüneyt çok sevdiği karısı Feride’ye destek olmak ister. Ancak geçmişe olan öfkesinin önüne geçemeyen Feride’nin sözleri Cüneyt’in canını acıtır. Osman ve Tunç ise Zühre’yi Eylül’den uzaklaştırmak isterler.

İnci’nin sevgilisi olarak bildiği insanın aslında Kemal olduğunu anlayan Cesur, öfkeyle Kemal’e saldırır. Kemal ne olduğuna anlam veremezken, İnci Kemal’le ilgili gerçekleri abisi Cesur’a anlatmak zorunda kalır. Bu sırada Kemal’e gelen bir telefon O’nu Bahar’a bir adım daha yaklaştırır.

FOX ekranlarında yayınlanan günlük dizi Unutma Beni’de 5. sezon Rauf karakterini canlandıran usta tiyatrocu Mithat Erdem, Beni Affet kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu gelecek haftadansonra Beni Affet dizisine dahil olacak.