Televizyon
05 Ara 2011 09:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:06

BENDE HEPSİNİN ANADAN DOĞMA FOTOĞRAFLARI VAR!

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Akif Alakurt, Çağatay Ulusoy ve Deniz Akkaya gibi bir çok ismin ünlenmesini sağlayan isimden şok açıklama.

Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Akif Alakurt, Çağatay Ulusoy, Deniz Akkaya, Güzide Duran, Irmak Atuk, Şenay Akkaya, Burak Özçivit, Burak Hakkı, Sema Şimşek... Bu isimler şu anda Türkiye’nin dört gözle izlediği isimler... İşte bu isimlerin ünlenmesini sağlayan Best Model Yarışması’nın patronu Erkan Özerman’dan yine bu isimlerle ilgili ilginç açıklama geldi.

Cine5’te "Ece’nin Konukları" programına konuk olan Özerman, dizi ve filmlerde kendi yarışmasından çıkan isimlerin bazen gereksiz yere çıplak gösterildiğini belirtti.

"BİR ZAMANLAR TÜRK SİNEMASINDA DA VARDI"
Özerman, "Çocuklarımı harcamasınlar, lüzumsuz yere soyulursa rahatsız olurum. Kıvanç son dizisi Kuzey Güney’de lüzumsuz yere fazla soyuluyor. Üzerine kremler sürüp harcamasınlar. Bazı dizilerde bir insanın hoş ve yakışıklı göstermek için yapıyorlar bunu; bırakın oyunun içinde o güzel olsun. Vaktiyle bu durum Türk sinemasında vardı. Kadınları durup durup soyarlardı" dedi.

LÜZUMSUZ SOYUYORLAR
Gerekli olan sahnelerde oyuncuların soyunmasına ise karşı olmadığını da belirten Özerman, şöyle konuştu:
"Ama lüzumsuz yere soyabiliyorlar. Tabii ki de soyunacak, hatta anadan doğma soyunacak. Çocukların hepsinin bende anadan doğma soyunmuş fotoğrafları var. Görevi onun bu, ’Modelin çıplak resmini istiyorum’ diyen bir parfüm firmasıyla anlaşıyorsun, ’Ben soyunmam’ diyen manken mi var? Koskoca Fransa First Lady’sinin resimlerini görün. "


BUNDAN SONRA TÜRKİYE’DE YARIŞMA YOK
Özerman, bundan sonra Türkiye’de yarışma yapmayacağını söyleyen Özerman şöyle devam etti: "25 sene evvel dedim ki insanlara, "Mankenler tekstil dünyasının zarafet vitrinleridir. Siz elbiseleri yaparsınız, ünlü marka gelir etiketini yapıştırır marka olur. Ben bir yarışma yapacağım, marka nasıl olur size öğreteceğim" dedim. Dünyada 17 tane kopyam vardır. Manken çıkarıyorum derken Türkiye’de jön yok diyorlardı, bir sürü isim var işte. Sinema sektörü, dizi sektörü için hizmet etmedim. Moda sektörü için hizmet ettim"

İNGİLİZCE OLMADAN OLMUYOR
Programda Furkan Palalı ve Tuğba Melis Türk de vardı. İkili bu aşamaya nasıl geldiklerini anlattılar. Best Model yarışmasına girmeden önce elemelerde kendisine bir soru sorulduğunu ve "Bu soru olmazsa hiçbir şey olamazsın" denildiğini ifade eden Palalı, o soruyu da açıkladı. "Eğitim durumunuzu soruyorlar. Sonrasında ise ’İngilizceniz var mı?’ sorusunu yöneltiyorlar."

Özerman da Best Model’den çıkacak isimlerin yurtdışında ülkemizi temsil edecekleri zaman İngilizce’nin şart olduğunu belirtti.