Gündem
06 Oca 2012 16:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

BEN YİĞİT BULUT'U UYARMIŞTIM!

Namık Kemal Zeybek, eski damadı Gazeteci Yiğit Bulut hakkında ilk kez konuştu.

Halk TV’de Ali Öztunç’un hazırlayıp sunduğu “ Meclis Koridoru” programına katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Başbakan Erdoğan’a yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Doğan grubu sahibi Aydın Doğan ile bacanak olduklarını belirten Zeybek, hükümetin Doğan Grubu'na yönelik ağır baskılar yaptığını da iddia etti.

Zeybek, geçtiğimiz günlerde Habertürk Televizyonundaki görevine son verilen eski damadı Yiğit Bulut için ise “Ben kendisini defalarca uyardım. Yanlış yoldasın dedim. Ama dinlemedi. Çok hırslanmıştı. Hırsı mantığının önündeydi” dedi. Zeybek, şöyle konuştu:

BACANAĞIM DOĞAN’A BASKI YAPILDI:

Aydın Doğan benim bacanağımdır. Kendisine ağabey diye hitap ederim. Türkiye için büyük bir insandır. Türkiye’nin uzun yıllar vergi rekortmenleri arasına girdi. Medya sahibi olan herkesin başına gelenler gibi onun da başına bazı olumsuzluklar geldi. Bu hükümet tarafından Aydın Doğan’a ağır bir yük verildi. Medya üzerinde olduğu gibi bacanağım Doğan üzerinde de baskı kuruldu. O yüzden bacanağımın televizyon ve gazetelerinde ben dahi yer bulamıyorum.