Magazin
12 Ara 2011 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:07

BEN TÜRK DEĞİL BELÇİKALIYIM!

Hadise'nin; Belçika'daki bir dergiye 'Türk değilim. Türkiye zaten yaşanacak yer değil' sözlerini söylediği ortaya çıktı

Türkiye'de kazandığı servetin vergisini Belçika'ya ödediği ortaya çıkan Hadise'nin skandalları bitmiyor. O dönem kendisini savunmak için; "Vatanım Belçika" diyen seksi şarkıcının cebini doldurduğu Türkiye'ye ihanet eden başka açıklamaları da gün yüzüne çıktı.

YAPIMCIYLA AŞK İDDİASI
TNT'deki "Etiket Magazin"de ekrana gelen görüntülere göre Hadise, Belçika'da yeni yeni şöhret olduğu yıllarda bir dergiye verdiği röportajda şunları söyledi: "Ben Türk değil, Belçikalıyım. Çocuğumu Belçika'da doğurup burada büyüteceğim. Belçika'da bir gelecek düşündüğüm için de vergimi buraya ödüyorum. Eğitim ve sağlık hizmetlerinin çok kötü olduğu Türkiye, yaşanacak bir yer değil. Belçika'nın nimetleri Allah'ın bir lütfu. Türkiye'de hayatta kalmak için savaşmak gerek. Türkiye'de para kazansam da Belçika'ya döneceğim."

Röportajda dikkat çeken bir başka konu ise "Hadise'nin şöhret olmak için bir yapımcıyla ilişkiye girdiği" iddiası.

EUROVİSİON'A NASIL KATILDI?
Hadise'ye twitter'da tepki yağarken; konu senarist Birol Güven'in de dikkatini çekti. Güven, "Hadise Türk olmayabilir, sorun değil ama Hadise, Türkiye adına Eurovision'a nasıl katıldı?" dedi. Ünlü şarkıcının o dönem sadece Belçika vatandaşı olmasına rağmen TRT yetkililerini "çifte vatandaşım" diyerek kandırdığı iddiaları ortaya atıldı.

ETİKETLER
#Türk #Hadise #belçika