Ben seni yenerim korona; yanlış adama bulaştın!

Medyaradar yazarı Cezmi Sayılgan, korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından yaşadıklarını ve son durumunu kaleme aldı.

Dün sabah yataktan kalktığımda tat ve koku kaybı yaşadım. Hiç zaman kaybetmeden Kovid-19 testi yaptırıp, olumsuz bir sonuca karşı kendimi izole ettim.

Akşam saatlerinde ise test pozitif sonucunu öğrendim. Biraz tedirgin olup gerildim haliyle.

Ankara’da vaka sayılarının son günlerdeki artışı üzerine “çember daralıyor” diyip dururken, bir anda çemberin içerisine giriverdim.

Epeydir çevremdekiler üzerinden haber yollayan korona, ihmalden besleniyor. Maske takmayan, maskesini çenesinde ve kolunda taşıyan, “bana bir şey olmaz” diyenleri ise pek seviyor.

Ben bu süreçte kendi adıma kurallara önemli ölçüde uymama rağmen korona musibetinden kaçamadım. Şimdi kendimi düşündüğüm kadar ailemi, arkadaşlarımı ve çevremdekileri düşünmeye başladım. Birilerine virüs bulaştırma ihtimalinin vebalini taşıyorum.

Bakın değerli arkadaşlar; “Bana bir şey olmaz” demeyin. Siz kurallara uyuyorsanız, çevrenizde kurallara uymayanları uyarın. Çünkü hiç bir mazeret sağlığınızdan önemli değil.

Şimdi evde karantinadayım, sağlık durumum iyi. Dostlardan gelen telefon ve mesajlarla moral bulup, “ben seni yenerim korona” diyorum.

Arayan soran, mesaj atan tüm dostlara teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

Biricik evlatlarım Sabahnur ve Ceyha’nın dediği gibi, “Yanlış abiye bulaştın #kovid-19 😊”