Magazin
23 Oca 2012 09:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

BEN O ROBOTLARI BİR KERE BİLE KULLANMADIM! HASTANE BENİ KULLANDI!

2011'in mart ayında silahlı saldırıya uğrayan ve gördüğü tedaviyle hızla iyileşen İbrahim Tatlıses, önceki akşam Tatlıses Kebap'taydı.

Mekânda eşi Ayşegül Yıldız ve oyuncu arkadaşı Aydemir Akbaş ile Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasını izleyen Tatlıses, muhabirlerin sorularını da yanıtladı. Ünlü sanatçı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

11 ay sırtüstü yattığım için isyan ediyordum. Ama televizyonda 1999 Marmara depreminden bu yana yatalak olan birini izleyince tövbe ettim ve bu halime şükrettim. Ben saldırıdan sonra ilk uyandığımda konuştuğumu zannediyordum, meğer konuşamıyormuşum. Bir süre sadece yazıyla anlaşabildik. “Allah kimseyi benim düştüğüm duruma düşürmesin. Allah düşmanımı bu hale getirmesin. Beni bu hale getirenleri bile bu duruma düşürmesin” diye dua ediyorum. Bu çok zor bir durum...


FİZİK TEDAVİ
MERKEZİ KURACAĞIM
Biz felcin ne olduğunu, damdan düştükten sonra anladık. Felçli olmanın sıkıntısını artık biliyorum. Eğer gücüm yeterse, Başbakanımızın da yardımıyla bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi kuracağım. Bunun için ekibim bile hazır.


SALDIRININ ERTESİ GÜNÜ
KAPIMA HACİZ YOLLADILAR
O saldırıdan sonra hayatımda çok şey değişti. Dostumu düşmanımı tanıdım. Demek ki insan her şeyi düşünce anlıyormuş... Benim için dost her zaman dosttur ama dost görünüşlü düşmanlarım da varmış. Saldırıdan sonra sırtımdan vuran çok oldu. Pazar gecesi vuruldum, pazartesi sabahı kapıma haciz yolladılar. Beni ticari bir mecra olarak gördüler...


GATA DIŞINDAKİ TÜM
HASTANELER FİYASKO
Ankara Gata’ya gittikten sonra felçli kolumu oynatmaya başladım. Dünyada tedavi konusunda bir Amerika, iki Ankara... Almanya’ya gittiğimde bir sağa, bir sola düşüyordum, orada bana oturmayı öğrettiler. Türkiye’de, Gata hariç gittiğim tüm hastaneler fiyaskoydu. Beni zaman kaybına uğrattılar. İsim de veriyorum; Darüşşafaka Hastanesi’nin sahibi beni kullandı. Beni, ticari bir mecra olarak gördü. Sözde benim için robot getirmiş, televizyonlarda öyle söyleyip halkı kandırdı. Ben o robotları bir kere bile kullanmadım. Hiç kimseyi tedavi etmeyen o robotların faydasını sordum, “Kullanalım, belki faydası olur dediler”.


3 AY SONRA
EKRANDAYIM
Üç ay sonra “İbo Show”la ekranlara dönüyorum. Bomba gibi geliyorum! Programda, yeni albümümdeki şarkıları dinleyeceksiniz. “Şemame” gibi Kürtçe-Türkçe bir şarkım var. Ayrıca her dinlediğimde ağladığım bir şarkı var, dinleyen herkes de ağlayacak. Hele bir de benim sesimden dinlediklerinde... “Kurtlar Sofrası” şarkım da çok farklı oldu. “Kurtlar sofrasına oturduysam eğer, hesabını kendim ödedim” diyorum o şarkıda. Tam bana yazılmış bir şarkı...

AYYAŞIN DUASI
Çok sağlıklı olduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses “Saldırıdan sonra dualarla yaşadım. Allah’ım sokakta yaşayan bir ayyaşın bile duasını kabul etmiş olabilir” dedi.

* İbrahim Tatlıses, “Allah kimseyi bu duruma düşürmesin” derken gözyaşlarına boğuldu.

* Ünlü sanatçı, Fenerbahçe-Kayserispor maçını boynunda Fenerbahçe atkısıyla izledi.

* Masadakilere takılıp espriler yapan İbrahim Tatlıses, bir ara felçli olan sol koluyla masada duran mikrofonu iterek menajerine vurdu.