Diziler
28 Eki 2022 13:10 Son Güncelleme: 28 Eki 2022 13:14

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir bomba transfer daha

atv'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi kadrosuna başarılı oyuncuları katmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın Cezayir Kurt karakteriyle başrolünde oynadığı Ben Bu Cihana Sığmazam'a Erkan Can'ın ardından bir başka usta oyuncu daha katıldı.

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hayranlarını heyecanlandıracak bir transfer daha yaşandı. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın kadrosuna, Kocacıklı Koca Ekâbir karakterine hayat verecek olan Erkan Can'ın dahil olduğu atv tarafından duyurulmuştu. Can'ın ardından dizide dengeleri değiştirerek bir karakter daha geliyor.

CEZAYİR'İN DÜŞMANI OLACAK

Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur gibi fenomen dizilerde rol alan usta oyuncu Hüseyin Soysalan da Ben Bu Cihana Sığmazam’ın güçlü oyuncu kadrosuna dahil oldu. Hüseyin Soysalan dizide Sabit karakterine hayat verecek.

Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Kurt'un düşmanı olarak seyirci karşısına çıkacak olan Sabit, İstanbul’un önemli iş adamlarından, Halepli uyuşturucu ve silah kaçakçısıdır.