Televizyon
23 Haz 2015 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:40

Ben Bilmem Eşim Bilir'in fenomen çiftine Milliyet yazarından bomba teklif!

Kanal D'nin eğlenceli yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir'in "yetenekli" çifti Nihatcan ve Nurçin yine ekranlardaydı.

İlker Ayrık'ın yarışmaya üçüncü kez çağırdığı Nurçin-Nihatcan çift kelimenin tam anlamıyla "ortalığı yıkıyor"... Kıvanç Tatlıtuğ'u sollayan Nihatcan sosyal medyanın da gözdesi.

Mililyet  yazarı Sina Koloğlu, köşesinde ilginç bir teklif yaptı: "Valla benim gördüğüm çocuk şu an ‘Kiraz Mevsimi’ kıvamında. Oyunculuğunu bilemem ama eh biraz varsa kabiliyet, bir yazlık dizi çeksin bak neler oluyor?"

İşte Koloğlu'nun köşesinden o dikkat çeken yazı:

Ben Bilmem Eşim Bilir’in çiftleri, birer ‘şöhret’ aslında.

Yeni bölümde Nurçin’le Nihatcan çifti vardı. Bilmiyordum meğer oğlan ortalığı yıkıyormuş.
Programın sunucusu İlker kardeşimiz: “2 bin takipçiniz olur demiştim, 7 bin oldu” dedi. Çiftin Yarışmaya üçüncü gelişleri.
Reyting getiriyorsa daha çok ‘üçlerler’.
Nurçin kızımızdan çok, Nihatcan ön planda. ‘Kıvanç Tatlıtuğ’u sollayan’, ‘Maşallah nasıl bir şey bu?’, ‘Nihatcan çıkmış ekrana yapıştım’ Twitter ortamındaki yazılanlardan bazıları...
Şöyle de bir durum var; Nihatcan kardeşimiz mahalleden çıktı, bir dizinin yan rollerine monte edilip pazarlanmadı. Yarıştı ve hayran kitlesini oluşturdu.
Valla benim gördüğüm çocuk şu an ‘Kiraz Mevsimi’ kıvamında. Oyunculuğunu bilemem ama eh biraz varsa kabiliyet, bir yazlık dizi çeksin bak neler oluyor?

İŞTE NURÇİN VE NİHATCAN'IN TANIŞMA HİKAYESİ