Gündem
29 Tem 2011 21:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:37

BEN AFFLECK TÜRKİYE'DE!

Amerikan'ın Oscar ödüllü oyuncusu ve yönetmeni Ben Affleck, çekeceği film için mekan araştırması yapmak üzere İstanbul'a geldi.

Çekeceği film için mekan araştırması yapmak amacıyla üçüncü kez Türkiye’ye gelen sanatçı Ben Affleck, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile Sultanahmet Meydanı’nda bir araya geldi. Daha önceki gelişinde de Başkan Demir ile makamından ziyade alanda buluşmak istediğini belirten Affleck, önceki gün Sultanahmet Meydanı’nda alan gezisi sırasında Başkan Demir ile buluştu.
Affleck, çekeceği film için daha önce de İstanbul’a geldiğini, filmin önemli sahnelerinin tarihi yarımada Fatih’te geçeceğini söyleyerek, Demir’den destek istedi. Başkan Mustafa Demir ise, İstanbul’un tanıtımına katkıda bulunacağına inandığı bu tür projelere her zaman destek olduklarını belirterek, Affleck’in çekeceği filme de destek vermekten dolayı mutluluk duyacağını söyledi.

Bu görüşmenin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral kampüsünde ekibiyle birlikte öğlen yemeği yiyen ünlü aktör, öğrencilerden de yoğun ilgi gördü.

Otto Santral’de taze enginar salatası ve köy pilici yiyen Affleck, ekibiyle filmin ayrıntılarını konuştu. Naneli limonatayı çok seven Affleck 5 adet limonata içti, bol da bahşiş bıraktı.

Ben Affleck Kasım ayında başlayacağı çekimlerden önce İstanbul’da çalışmalarını birkaç gün daha sürdürecek.

Bir yandan mekan bakan ünlü aktör ve yönetmen bir yandan da alt roller için görüşmeler yürütüyor.

Son derece sade kıyafeti, başındaki şapkasıyla Affleck BİLGİ kampüsünde öğrencilerle fotoğraf da çektirdi.

Affleck'in birlikte fotoğraf çektirdiği isimlerden biri de halen Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan deneyimli televizyon habercisi Özlem Gürses ile öğrencilerden Esin Aşan oldu.