Bella Hadid elbisesiyle Cannes'a damga vurdu

74. Cannes Film Festivali'nde Tre Piani filminin ön gösterimine Bella Hadid damga vurdu. Göğüslerini tamamen açıkta bırakan bir elbiseyle gösterime katılan Hadid'e bir bakar bir daha baktı.

Bella Hadid elbisesiyle Cannes'a damga vurdu - Sayfa 1

74. Cannes Film Festivali'nde Tre Piani filminin ön gösterimi yapıldı. Filmler ve ünlülerin kıyafetleri festivale damga vuruyor. Giydiği kıyafetten bahsettiren ünlülerden biri de Bella Hadid oldu. Hadid, takısı ve kıyafetiyle bir kez daha dikkatleri üzerine topladı.

115
Bella Hadid elbisesiyle Cannes'a damga vurdu - Sayfa 2

HERKES ONA BAKTI

Filistin'e destek mesajlarıyla gündeme gelen ve sosyal medyada aktif şekilde paylaşım yapan Bella Hadid, Cannes Film Festivali'ne kıyafetiyle damga vurdu.

215
Bella Hadid elbisesiyle Cannes'a damga vurdu - Sayfa 3

Hadid, takısı ve kıyafetiyle bir kez daha dikkatleri üzerine topladı. Bella Hadid'i görenler gözlerini ünlü modelden alamadı. Göğüslerini tamamen açıkta bırakan siyah bir elbise giyen Bella Hadid farkını takısıyla ortaya koydu. Hadid göğüs uçlarını bir bantla kapatarak göğsüne ise ağaç takısıyla sansür uyguladı.

315
Bella Hadid elbisesiyle Cannes'a damga vurdu - Sayfa 4

24 yaşındaki Hadid, Schiaparelli’nin 2021 Sonbahar/Kış koleksiyonuna ait tasarımında insan akciğerinden ilham alındı. Derin göğüs dekoltesinin üzerine yerleştirilen kolyede altının yanı sıra kristal taşlar da bulunuyor. Markanın yeni sezonu için tasarlanan ürünün fiyatının ise on binlerce dolar olduğu tahmin ediliyor.

415