Gündem
14 Ağu 2014 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:34

"Belki zengin değildi ama..." Seba için sosyal medyayı sallayan sözler!

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Seba'nın vefatının ardından sosyal medyada mesajlar...

Süleyman Seba'nın vefatı sosyal medyada da büyük üzüntüye neden oldu... Ayrıca NTV Spor canlı yayınına katılan Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen'in yorumu sosyal medyada en çok paylaşılan sözlerden biri oldu: "Belki zengin bir iş adamı değildi ama çok büyük itibarı vardı."

İşte Süleyman Seba'nın vefatı hakkında yapılan yorumlar ve atılan tweetlerden bazıları...

Ali Şen:
Süleyman abi bi yere girdiğinde herkes ceketini iliklerdi..Zengin, iş adamı değildi belki ama çok büyük itibarı vardı. Süleyman Seba iyi insandı, hatta çok iyi insandı. Sadece Beşiktaş'ın değil tüm Türkiye'nin başı sağolsun.

Metin Tekin:
Bazı devirler böyle insanları kaybedince kapanıyor. Beşiktaş'ta maalesef bir dönem kapandı. allah rahmet eylesin. Beşiktaş camiasının başı sağolsun. Çok önemli bir dönemdi. Daha çok fazla şey söylenecek ama bugün çok konuşmak istemiyorum. En farklı yönü kişiliğiydi.

Ercan Taner:
Türk sporu büyük bir kişiliği kaybetti. Her zaman büyükle büyük küçükle küçük olan biriydi. Taraflı tarafsız herkes Süleyman ağabeyi çok seviyordu. Onun için en büyük öncelik ahlaktı. Herkese saygı gösterirdi, herkesten de saygı duydu.

Mesut Özil
"Türk futbolunun efsanesi ve Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın ölüm haberini duymaktan dolayı çok  üzgünüm"