Gündem
05 Kas 2012 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

BELEDİYE ''OMZU AÇIK'' DEDİ, REDDETTİ! GÜZEL SUNUCU SANSÜR KURBANI MI?

Kanal D'nin sevilen programı Doktorum'un güzel sunucusu Zahide Yetiş'in para almadan katıldığı fotoğraf çekimi sansüre mi kurban gitti?

Kanal D’nin sabah kuşağında sevilen programlarından biri olan Doktorum’un sunucusu Zahide Yetiş’in kamuoyunu Omurilik Felci konusunda bilgilendirmek için hazırlanan kampanyaya verdiği destek Belediye’ye takıldı.

SÖZCÜ’DEN MÜTHİŞ İDDİA

Sözcü gazetesinin bugün manşetinde yer alan habere göre Zahide Yetiş,Omurilik Felçlileri Derneği’nin kampanyası için ücret almadan kamera karşısına geçti. Felç olmamak için yapılması gerekenleri fotoğraflar ile anlatan Yetiş’in görüntüleri afiş haline getirilip İstanbul’daki reklam panolarına asılacaktı. Ancak iddiaya göre Belediye yetkilileri afişlerde Yetiş’in omuzları göründüğü gerekçesi ile izin vermedi.



İşte Sözcü gazetesinin manşetinde yer alan Yüksel Şengül imzalı o haber:

ZAHİDE SANSÜR KURBANI!

Doktorum programının sunucusu Zahide Yetiş, bir dernek yararına poz verdi... Bunlar panolara asılacaktı. Belediye ’omzu açık’ dedi, reddetti.

Bir TV kanalında yayınlanan ’Doktorum’ programının sevimli sunucusu Zahide Yetiş, Omurilik Felçlileri Derneği’nin kampanyası için ücret almadan kamera karşısına geçti. Amacı halkı bilgilendirmekti.
YASSAH HEMŞERİM

Yetiş, felç olmamak için yapılması gerekenleri anlatan fotoğraflar çektirdi. Halkı uyarıcı bilgilerle afiş haline getirilen fotoğraflar, İstanbul’daki reklam panolarına asılacaktı. Ama belediye izin vermedi...
 
OMUZLARINI KAPATIN

Belediye yetkilileri ’Sunucunun omuzları açık. Bu afişleri sokaklara asamayız’ deyip yeni çekim yapılmasını istedi. Dernek yöneticileri ise "Çok üzgünüz. Fotoğrafları yeniden çekeceğiz" dediler