Magazin
15 Haz 2015 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

Belçim Bilgin ekranlara dönüyor!

Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra dizide rol alacak.

Sezonun başarılı dizilerinden ‘Paramparça’ya imza atan 'Endemol Shine Türkiye' yeni sezonda yine çok iddialı bir yapım için hazırlıklarını tamamladı.

‘Ya Her Şeyim Ya Hiçim’ adlı yeni projede Cansu Dere’nin de aralarında olduğu pek çok oyuncu ile ön görüşme yapıp Belçim Bilgin’de karar kılan Endemol Shine Türkiye, dizinin genel yönetmenliğini de bugüne kadar Vizontele’den G.O.R.A’ya çektiği 6 sinema filmiyle 13 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşan, Türkiye’nin tartışmasız en çok gişe yapan sinema filmlerinin yönetmeni Ömer Faruk Sorak’a teslim etti.

Aralarında ‘Güz Sancısı’, ‘Aşk Tesadüfleri Sever’, ‘Kurtuluş Son Durak’ ve ‘Kelebeğin Rüyası’nın yanısıra Monica Belluci ile oynadığı ‘Gergedan Mevsimi’ adlı filmin de yer aldığı, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde gösterime giren sinema filmleriyle dünyada da milyonlarca kişi Belçim Bilgin dizide ideallerinden ödün vermeyen bir çocuk doktorunu canlandıracak.

‘Vizontele’, ‘Gora’, ‘Sınav’, ‘Yahşi Batı’, ‘Aşk Tesadüfleri Sever’, ‘8 Saniye’ gibi Türk Sinema tarihinin en çok izlenen filmlerinin yönetmeni Ömer Faruk Sorak’ın yönetmen koltuğunda oturacağı ‘Ya Her Şeyim Ya Hiçim’ in senaryosunu ise ‘Aliye’, ‘Binbir Gece’, ‘Aşk ve Ceza’ ve en son dönemde de ‘Paramparça’ gibi popüler olmuş dizilerin yazarı Yıldız Tunç kaleme aldı.

'Aşk değiştirir, iktidar kirletir’ cümlesi üzerine kurulan, güçlü bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Ya Her Şeyim Ya Hiçim’in çekimlerine temmuz ayında İstanbul’da başlanacak.

Dizinin, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanması planlanıyor.