CineRadar
01 Kas 2013 11:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

BEKLENEN FİLM VİZYONDA! BEHZAT AMİRİM SİNEMALARI BASIYOR!

Yılın en beklenen filmlerinden biri olan BehzatÇ. Ankara Yanıyor bugün gösterimde... Haftanın tüm filmleri Cineradar köşemizde...

Behzat Ç. Ankara Yanıyor

Serdar Akar’ın yönettiği ve Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler ile Aslı Tandoğan’ın oynadığı Behzat Ç.: Ankara Yanıyor, 01 Kasım 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Adam Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır. Himmet, İçişleri Bakanının öldürülmesini fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir. Başkomiser Himmet, bir bakkal ve Alman Konsolosluğunda görevli bir Almanın cinayetlerine önem vermeyince Behzat Ç. geçici olarak göreve çağrılır.

Thor: Karanlık Dünya



Alan Taylor’un yönettiği ve Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston ile Stellan Skarsgard’ın oynadığı Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World), 01 Kasım 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

Thor, evrenin her yerinde düzeni sağlamak için savaşıyor ama Melakith’in başını çektiği kadim bir yarış, kainatı yeniden karanlığa döndürmek için geri dönüyor. Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmanla karşı karşıya gelen Thor, şimdi en tehlikeli yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculukta her şeyini feda etmek zorunda kalacak.

Acemi Gladyatör



Iginio Straffi’nin yönettiği ve Mert Fırat, Ceyda Düvenci, Julianne Hough ile Belen Rodriguez’in seslendirdiği animasyon film Acemi Gladyatör (Gladiatori di Roma – Gladiators of Rome), 01 Kasım 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Filma Ltd. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Gladyatörler arasında büyüyen Timo’nun dövüş ve gladyatörlükle pek alakası yoktur, hafif kiloludur. Ancak General Chirone’nin kızı Lucilla’nın Yunanistan’daki eğitiminden gelmesi ile her şey değişir. Lucilla’yı elde etmeyi aklına koyan Timo, bir gladyatör eğiticisi olan Diana ile karşılaşır ve hayatının en önemli dövüşüne hazırlanır.

Kahraman İkili



Jimmy Hayward’ın yönettiği ve Murat Boz, Uğur Taşdemir, Ali Ekber Diribaş ile Mert Asutay’ın seslendirdiği Kahraman İkili (Free Birds), 01 Kasım 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Birbirinden tamamen zıt iki hindinin eğlenceli ve inanılmaz serüveni. Onların zorlu görevi, zamanda yolculuk yapıp, yılbaşı menüsünden hindileri tamamen çıkarmaktır. Jake ve Reggie’nin bu sıra dışı mücadelesi, zamanın gidişatını değiştirmeye ve birkaç değil, bütün dünyadaki hindileri kurtarmayı amaçlamaktadır. Reggie’nin hayatı, ABD Başkanı’nın ziyareti ile birdenbire değişir.

Frances Ha



Noah Baumbach’ın yönettiği ve Greta Gerwig, Mickey Sumner, Michael Esper ile Adam Driver’in oynadığı Frances Ha, 01 Kasım 2013’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Frances bir dans kumpanyasında çırak olarak çalışsa da bir dansçı değildir. New York’ta yaşamanın ekonomik zorluklarından o da payını almaktadır. Oda arkadaşı Sophie’yle de araları bozulduğunda, henüz adım attığı yetişkinler dünyası Frances için iyice şaşırtıcı bir hal alır. Film, Frances’in yersiz yurtsuzluğunu vurgulamak için sürekli değiştirdiği ev adreslerinin etrafında kurulmuş.

Last Vegas



Jon Turteltaub’un yönettiği ve Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ile Kevin Kline’ın oynadığı Last Vegas, 01 Kasım 2013’de Pinema Film dağıtımıyla r Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Billy, Paddy, Archie ve Sam çocukluktan bu yana çok iyi arkadaştırlar. Billy grubun müzmin bekârıdır ve arkadaşları onun eski görkemli günlerine dönmesi için Las Vegas’ta bir plân yaparlar. Ancak bu yolculukta onları hiç beklemedikleri hesaplaşmalar yaşayacaklardır. Dört kafadar kısa sürede geçen yılların çok şeyi değiştirdiğini anlar. Bol eğlenceli bir hafta sonunda bu dört eski toprak tarih yazacaktır.

Son Durak



Ryan Coogler’in yönettiği ve Kevin Durand, Michael B. Jordan, Octavia Spencer ile Melonie Diaz’ın oynadığı Son Durak (Fruitvale Station), 01 Kasım 2013′de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

22 yaşındaki Oscar Grant hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Yılbaşı gecesi arkadaşları ve eşiyle eğlenmek üzere şehir merkezine giden Oscar Grant, çok ani gelişen bir olay sonucunda polis tarafından tartaklanır ve vurularak öldürülür. Oscar’ın ani ölümü hem yakın çevresini hem de tüm Amerika’yı derinden sarsan bir olay olacaktır.

Aziz Ayşe



Elfe Uluç’un yönettiği ve Feride Çetin, Engin Altan Düzyatan, Melikşah Yardımcı ile Şenol Küçükyıldırım’ın oynadığı Aziz Ayşe, 01 Kasım 2013′de M3 Film dağıtımıyla Kare Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Ayşe, çöplerden kazandığını aç kalmak pahasına hayır kurumlarına, camiye, Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan bir kâğıt toplayıcısıdır.

Ayşe, erkek bedenine tutsak bir kadın ruhudur. Bir gün Ayşe, bir çiftin hayatına girer. Ve bu tesadüf üç insanın kendilerini keşfedip tanıdıkları, kimliklerine ve hayatlarına yön verdikleri bir yolculuğu başlatır.