Polemik & Kulis
07 Ağu 2021 08:52 Son Güncelleme: 07 Ağu 2021 08:55

Bekir Pakdemirli ile ilgili dikkat çeken iddia! ‘Daha gitmeden koltuğuna talip çıktı…’

Türkiye’yi derinden sarsan orman yangınlarıyla ilgili etkisiz bir yönetim sergilemesi üzerine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin görevden alınacağı konuşulurken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Türkiye bir haftadan daha uzun bir süredir orman yangınlarıyla boğuşuyor. Arka arkaya gelen orman yangınları sonrası en büyük eleştiri, havadan müdahalede zafiyet ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin alevlerle mücadelede etkisiz bir yönetim sergileyişi. Öyle ki hem vatandaşlara hem de muhalefet partileri Bakan Pakdemirli’yi istifaya davet ediyor. Ancak Bakan Pakdemirli henüz istifa etmese de yerine AK Parti içinden bir talipli çıktığı iddia edildi.

“HAVADAN SEVK VE İDARE EDİYORUZ…”

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yanan alanlar üzerinde helikopterle tur attığı anları sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Antalya Milletvekili ve Orman Mühendisi İbrahim Aydın, altına “30 yıllık mesleki tecrübemi Antalya'mızda ve Manavgat'ımızda devam eden orman yangınlarının kontrol altına alınıp söndürülmesi için kullanıyoruz. Yangını havadan sevk ve idare ediyoruz...” cümlelerini ekledi.

İşte o paylaşım…

“DOĞA DA SİYASET DE BOŞLUK OLMAZ”

Aydın’ın söz konusu paylaşımını alıntılayan Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ise dikkat çeken bir iddiada bulundu ve şunları yazdı: “Orman Bakanı Bekir Pakdemirli istifa etti demek ki... Yeni Orman Bakanı İbrahim Aydın sevk ve idareyi ele aldı. Doğa da siyaset de boşluk olmaz, boşalan yer işte böyle doldurulur. Haydi sana iyi güle güle Pakdemirli, Hayırlı olsun Aydın bey… Pardon; Hükümetin başı nerede?”

İşte o paylaşım…