Medya
16 Eki 2015 15:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Bekir Coşkun'dan CHP'ye fal müjdesi: Dünya yetmedi, yıldızlardan destek var

Sözcü gazetesinin astrolog yazarı Dinçer Güner'in CHP falına Bekir Coşkun'dan da destek geldi: "Bu fal tutar"

Dinçer Güner, CHP'nin seçim günü haritasında Jüpiter-Venüs/Güneş-Venüs etkileşiminin muhteşem olduğunu, bunun da CHP için büyük şans ve fırsat anlamına geldiğini yazmıştı.

CHP'nin bunu kullanarak çok çalışması gerektiğini belirten Güner'in falına, gazetenin bir diğer yazarı Bekir Coşkun'dan da destek geldi.

İşte Coşkun'un "Yıldızlar CHP diyor..." başlıklı bugünkü yazısı:

“Öncelikle seçim günü gökyüzünde Güneş, Akrep burcunda, Ay, Yengeç burcunda…
Türkiye’de Akrep Burcu ve yükseleni Yengeç. Ve o gün gökyüzünde seçimin yeniden olmasını sağlayacak bir Retro hareket yok. Yine harita üzerinde çok baskın bir Başak ve Yengeç Burcu vurgusu bulunmakta. Bu vurgular, seçimin kaderini özellikle sivil toplum kuruluşlarının etkileyeceğini göstermekte. Hem Başak hem de Yengeç vurgusu, aileye-vatana gerçekten hizmet vaat eden, hizmet edecek olan bir partinin seçimi kazanacağına işaret ediyor…
CHP; Başak yükseleni Akrep bir parti…
Seçim günü Güneş’in Akrep’te olması yani CHP’nin tam yükselenin üzerinde olması pozitif bir göstergedir. Zira Güneş, otorite, güç, merkezde olmak gibi kavramlara işaret eder. Seçim boyunca gözler diğer partilerden çok CHP’nin üzerinde olacaktır. O gün bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, Başak Burcu’nun 16. derecesinde olacak.
CHP’nin Güneş’i 15 derece başakta….
Bu muhteşem bir şey! CHP’nin ancak 12 yılda bir elde edebileceği, muazzam bir fırsata, şansa işaret etmekte. Ve daha da önemli ve değerlisi bu göstergeler CHP haritasının 10. Evi’ne düşmekte! Yönetim, iktidar, güç kazanmak, yaşamdaki hedeflere işaret eden bölgede. Satürn-Mars sert etkileşimi işaret etmekte ki bu seçimin kaderini net bir şekilde CHP belirleyecek ve diğer partilerle kıyasladığımda ise şansı en yüksek parti…..”

*

Bizim ŞIK ilavemizdeki yıldız falı bu…
Ben size söyleyeyim; tutar…

*

Daha ne yapalım CHP…
Dünya yetmedi, yıldızlardan destek var…
En çok haykırmak zamanı, seçim mitinglerini AKP’den önce iptal etmek gibi bir iki basiretsizlik yapmazsa…
Bak Ay, Yengeç Burcu’nda…
Eee Satürn ile Mars da sert etkileşimde…
Yıldızlar CHP diyor, daha ne lazım?..