Gündem
29 Eyl 2010 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

BEKİR COŞKUN, İLHAN SELÇUK'UN KÖŞESİNDE Mİ YAZACAK? (VİDEO)

Cumhuriyet Gazetesi Yönetim Kurulu üyesi ve yazarı Hikmet Çetinkaya, NTV Yazı İşleri'nde gazetedeki son gelişmeleri açıkladı

Bu sabah NTV Yazı İşleri programında Ruşen Çakır'ın konuğu Cumhuriyet Gazetesi Yönetim Kurulu üyesi ve yazarı Hikmet Çetinkaya'ydı. Konu ise eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın tutukluluğu ve hakkındaki iddialardı.

Konu bir süre sonra Cumhuriyet gazetesiyle ilgili son dönem çıkan haberlere geldi. Ruşen Çakır, Cumhuriyet'e geceği konuşulan Mine Kırıkkanat, Haluk Şahin ve Bekir Coşkun'la ilgili gelişmeleri sordu. Çetinkaya, bu konuda dün Genel Yayın Müdürü İbrahim Yıldız'ın bir açıklama yaptığını, Mine Kırıkkanat isminin kesinleştiğini diğer iki isme ise resmi teklifte bulunulduğunu ancak henüz keşinleşmediğini söyledi.

Bekir Coşkun, İlhan Selçuk'un köşesinde mi yazacak?

Bunun üzerine Çakır, Bekir Coşkun'un rahmetli İlhan Selçuk'un yerinde yazma ihtimalinin olup olmadığını sordu. Bu soruya Çetinkaya "O da olabilir" diye yanıt verdi.

Cumhuriyet başka yazarlarla da görüşüyor mu?

Çakır'ın, Cumhuriyet'in başka gazetecilerle de görüşüp görüşmediğini sorması üzerine ise Çetinkaya şu yanıtı verdi: "Var ama söyleyemem, onu İbrahim Yıldız'a sorun."

HABERİ İZLEMEK İÇİN:

http://video.ntvmsnbc.com/cumhuriyet-gazetesine-kimler-transfer-olacak.html