Polemik & Kulis
18 Nis 2017 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

beIN Sports’ta yeni yapılanma sürüyor! Hangi tecrübeli isim kadroya katıldı? (Medyaradar/Özel)

Katarlı medya devi beIN MEDIA tarafından satın alındıktan sonra yeni bir yapılanma sürecine giren beIN Sports'ta değişim devam ediyor.

BeIN Sports’ta yeni yapılanma devam ediyor. Kanal son olarak spor televizyonculuğunun tecrübeli isimlerinden Ali Okancı ile anlaştı. Bir süredir yine beIN SPORTS’ta Avrupa liglerinin anlatımında görev alan Ali Okancı, A Spor ekranlarında Türkiye Kupası ve Tivibuspor ekranlarında Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları anlatıyordu. Tecrübeli spiker bundan böyle sadece beIN SPORTS ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

Ali Okancı, uzun yıllar NTV Spor servisinde spiker olarak görev yaptıktan sonra kariyerine Habertürk’te spiker ve 24 TV’de spor müdürü olarak devam etti. TRT Haber’de hafta içi her gece yayınlanan Spor Kritik ve TRT Spor ekranlarında Tanju Çolak ve Devrim Çetin’le 1. Lig programını hazırlayıp sunan tecrübeli spiker Youtube üzerinden 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda bir çok spor dalını canlı anlatarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren kadro içinde de yer almıştı. Ali Okancı evli ve bir kız çocuğu babası. 



MEDYARADAR/ÖZEL