Televizyon
25 Mayıs 2012 11:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:42

BEHZAT Ç. YİNE RTÜK'E HAVALE!

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Star TV'de yayınlanan Behzat Ç. isimli diziyi bir soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, “İki kez ceza verdik, dikkatle izliyoruz” dediği, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisine ilişkin olarak bakanlığına 3 şikayet başvurusu yapıldığını, bunları, gereği için RTÜK’e gönderdiğini açıkladı.

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Star TV’de yayınlanan Behzat Ç. isimli diziyi bir soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı. Belen önergesinde Şahin’e, dizide polis rolü yapan, dolayısıyla dizinde devleti temsil eden karakterlerin, görev esnasında alkol aldığını, evli olmadıkları halde beraber yaşadıklarını ve Türk aile yaşam kurallarına uygun olmayan davranışlar sergilediklerini belirterek, “Bakanlığınız bu dizi hakkında herhangi bir inceleme yapmayı düşünüyor mu?” diye sordu. Şahin, 18 Mayıs’ta TBMM’ye gönderdiği resmi yazıda, Behzat Ç. ile ilgili İçişleri Bakanlığı’na 3 adet şikayet başvurusu yapıldığını belirterek, “Önergeye konu TV dizisi ile ilgili yapılan 3 adet şikayet başvurusu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na gönderilmiştir” dedi.

 



Konut Satışları Geçen Yıla Göre % 5.51 Arttı

İstanbul Kampanyalı Konutlarda Sıfır Faiz!

Vakıfbank’tan Tatil Kredisi

Melih Gökçek Altındağ Projesini Açıkladı

Sinpaş Bomonti Time Residence Tanıtıldı!

Kiler Gyo Küçükçekmece’de Yükselecek!

Ayvalık’ta Hülya Avşar Manzaralı Villalar!

Türkiye’nin İlk Çok Katlı Çelik Konut Projesi Ankanatura’nın Yüzde 60’ı Satıldı

Dünyanın Yeni Kaplanı Türkiye’

Formula 1 Deneyimi Yaşanacak! Metropol İstanbul’da 322 Bin Tl’ye Stüdyo!

Winfrey Evine 2.8 Milyon Dolar İstiyor

Meister Parke Hannahome İle Türkiye’de!