Gündem
02 Mayıs 2013 13:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

BEHZAT Ç. SENARİSTİNDEN ŞOK ÇIKIŞ! RECEP TAZYİK ERDOĞAN!

Behzat Ç'nin yazarı Emrah Serbes, "Başbakanın adı bundan sonra Recep Tazyik Erdoğan'dır" dedi.

Behzat Ç’nin senaristi Emrah Serbes, SkyTurk360′da katıldığı ‘Şimdi Söz Sizde’ programında Beşiktaş ve Şişli’de yaşanan olaylı 1 Mayıs’ı değerlendirdi.
Gündeme ilişkin cesur değerlendirmelerde bulunan Serbes, ‘Ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz’ dedi. Medyanın 1 Mayıs ile ilgili haberleri çarpıtarak verdiğini söyleyen Serbes, “Biz buna alışkınız, hepsini güdeceğiz, medyadaki develeri de güdeceğiz” dedi.

"İNSANLARI ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTILAR”
Hilmi Hacaloğlu’nun ‘Behzat Ç bugün Taksim’de olsaydı ne yapardı?’ sorusuna Serbes, şu yanıtı verdi: “Behzat Ç bugün Taksim’de olsaydı, binanın içine sığınmış insanların üstüne gaz bombası atmazdı. Bugünkü ekip çıldırmıştı. İnsanları cidden öldürmeye çalıştılar. ”

"RECEP TAZYİK ERDOĞAN”
Hacaloğlu, Twitter’da izleyicilerden Serbes’e mesajlar geldiğini söyledi ve “Bazı izleyiciler haddini aştığın söylüyor ve senden özür bekliyor” dedi. Serbes’in yanıtı ise aynı sertlikte oldu:
“Sen beni öldürmeye çalışırsan ben sana bu lafı söylerim. Dava açarlarsa açsınlar. Niçin dava açacaklarmış Recep Tazyik Erdoğan dedim diye mi. Açsınlar bugünkü yaşananlardan sonra onun adı Recep Tazyik Erdoğan’dır.”