Televizyon
07 Haz 2011 22:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:26

BEHZAT Ç. SADECE BİR POLİSİYE DİZİ DEĞİLDİR!

Posta'nın tv yazarı Mesut Yar'dan Behzat Ç.'nin son bölümüne ilginç bir eleştiri geldi. Arıza polisin sosyal mesajlarına ne oldu?

Cesur sosyal mesajlarıyla fark yaratan Behzat Ç. dizisinin son bölümüne yansıyan suskunluk Mesut Yar'ın dikkatini çekti. Yar, "Behzat Ç. "sadece bir polisiye dizisi" filan değildir." diyerek söze başladığı yazısını " Olursa da bir efsanenin sonu olur..." diyerek bitiriyor:

"Behzat Ç. (Star TV) ilginç bir şekilde suskunluğunu korudu önceki akşam. Daha birkaç bölüm öncesine kadar verdiği sosyal mesajlarla hemen herkesin ilgisini toplayan diziye ani bir suskunluk çöktü... Kendi adıma "acaba bu kadar net ve sert siyasi ve sosyal göndermeler yaptığı için tam da seçim öncesi ayar mı verildi?" diye düşündüm diziye... Oysaki adım kadar eminim; dizinin yapımcıları böyle bir müdahaleye izin vermez. Ve yine eminim ki yayıncı da asla buna zorlamaz... O zaman bir otokontrol mekanizması devreye girdi sanırım. Ve Behzat Ç.'nin sadece bir polisiye dizisi olduğu izah edilmeye çalışıldı... Ama geç kalındı. Çünkü hepimiz biliyoruz ki Behzat Ç. "sadece bir polisiye dizisi" filan değildir. Olursa da bir efsanenin sonu olur..."