Gündem
26 Nis 2011 11:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:16

BEDRİ BAYKAM HASTANEDE AÇIKLAMA YAPTI! NASIL BIÇAKLANDI?

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Bedri Baykam, yattığı hastaneden basına açıklamalarda bulundu.

İşte Bedri Baykam'ın basın mensuplarına yaptığı açıklamalar;

Yere düşmedim yere sağlam basmadım. Keşke olayın bir viedosu bulunabilse bana bıçak vurmak için hamle yaptı. Ben bağırınca kaçmaya kalktı. Ambulans hiç istemedim. Ölümcül bir yara aldığımın farkındaydım. Gerisini biliyorsunuz durmayan arabalar vesaire.

Doktorlara güvenerek ameliyata girdim. Bilincim yerindeydi. Adım adım sağlığıma kavuştum. Benim için en büyük hediye asistanım Tuba'nın taburcu olması.

Çelik yeleği var diye düşündüm. Katil adayının sözleri. Heykeltraş o an demiş ki heykeli savunmak için çelik yelek giyiyor demiş. Adam orta çağdan geldiği için biz ciğerlerden bağırsaklardan çalışalım diye yandan saplamış. bu da hayatımı kurtaran bir tesadüf. Orta çağdan gelen bir adamın bugünkü dili bilmemesi.

Bu olay hangimize sürpriz oldu ki. Kamplara bölündüğümüzü bir kez daha gördüm, üzüldüm. Karşı taraftan insanlar beni aramadı. Geçmiş olsun demediler. Ülkem adına üzdü. Ülkeyi gere gere bugünlere geldik.