Reklam PR
23 Oca 2019 15:18 Son Güncelleme: 23 Oca 2019 15:19

Bebeklerin vazgeçilmez tercihi Prima bebek bezi

Bebeklerin onca gereksinimleri olmasına rağmen en temel gereksinimlerinden birisi de tartışmasız bebek bezidir.

Bebeğiniz için tercihiniz kaliteli bebek bezlerinden yana olmalıdır. Bebeğinizin sağlığı ve kalitesi için kaliteli bebek bezleri içinde prima yıllardır güvenilen ve tercih edilen markalardan birisidir. Prima bebek bezi fiyatları incelendiğinde ücretlerde düşüşler görmekteyiz. Örneğin 5 beden ve içerisinde 136 adet prima bulunan bezler 220.00 TL’den 189.00 TL’ye düşmüştür. Aynı şekilde diğer beden prima bebek bezlerinin fiyatları da düşmüştür.

Prima Bebek Bezi Fiyatları İndirime Girmiştir

Prima bebek bezlerinin güncel fiyatları online sitelere baktığımızda indirime girdiğini görmekteyiz. Prima bebek bezi satın alarak bebeğinizin sağlığı için avantaj sağlayabileceğiniz gibi cebiniz için de avantaj sağlayabilirsiniz.

Prima bebek bezi kullanmanın avantajlarından söz edecek olursak primanın en büyük özelliği 3 kata kadar emicilik sağlamasıdır. Böylece bebeğiniz gün boyu altını kuru hissedecek ve çok daha aktif olacaktır. Hem gündüz hem de gece bebeğinizin altı kuru olacak. Böylece ıslaklığın aktif bir şekilde emilmesiyle bebeğinizde pişik sorunu da asla olmayacak. Primanın esnek kanatları sayesinde bebeğinizin bacaklarının yanlarından sızdırmaya karşı da önlem alınmış olacak. Prima da emici mikro inciler, esnek kanatlar ve hızla kuruyan katmanlar olmak üzere pek çok özellik bulunur. Bu özellikler sayesinde bebeğiniz çok daha sağlıklı bir şekilde gün boyu rahat eder.

Prima Bebek Bezi Bedenleri Nelerdir?

Prima kullanmaya başladığınız andan itibaren farkı hissetmeye başlayacaksınız. Cimri.com sitesinden çok daha uygun fiyata kaliteli ürün satın alabilirsiniz.  Örneğin prima 5 numara bebek bezi fiyatına baktığımızda fiyatların düştüğünü görüyoruz. Diğer bebek bezi ürünlerimizde de indirimler söz konusudur. Tüm bu indirimli ürünleri sitemizden satın ala bilir ve ekonomik alışveriş yapmanın avantajını yakalayabilirsiniz. Prima bebek bezi bedenler olarak 1 numaradan 6 numaraya kadar bebeğinizin ay ve gelişim dönemine göre bez numaraları değişmektedir.