Magazin
21 Nis 2012 10:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:33

BEBEĞİNİ O HALDE GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ!

Deniz Akkaya ile 2,5 yaşındaki kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin arasındaki gerginlik yeniden alevlendi

Deniz Akkaya, kalçasında büyük bir çizik izi oluşan 2.5 yaşındaki kızını onaylamadığı bir dadıya emanet ettiği için eski sevgilisi Efe Önbilgin’i “Aynı yarayı senin yüzüne açacağım” diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Deniz Akkaya ile 2,5 yaşındaki kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin arasındaki gerginlik yeniden alevlendi. Akkaya son olarak cumartesi günleri yasa gereği babasına verdiği kızının kalçasında 6-7 cm’lik çizik olduğunu belirterek karakola başvurdu ve S.D’den ikinci kezşikâyetçi oldu. Önbilgin ise kızının oyun oynarken düşmesinin normal olduğunu belirtip Akkaya’yı para peşinde olmakla suçladı. Bunun üzerine çılgına dönen Akkaya, Ayşe’nin yarasnın fotoğrafını basınla paylaştı ve duruma isyan etti.

‘Kızıma dokunmasın’
Akkaya, şöyle konuştu: “İşsiz bir adamdan işsizlik nafakası mı isteyeceğim? İstiyorsa ben ona para verecek durumdayım. Ben sadece o dadının kızıma dokunmasını istemiyorum. ‘Kızıma Dokunma’ diyorum. Dadı bana ‘Babası istiyor’ diyor. Benim çocuğumun kalçası çiziliyor. Haberim yok. Kızım pazar günü eve geldi. Banyo yaptıracağım sırada kalçasındaki çiziği gördüm, deliye döndüm. Efe’ye ‘Aynı büyüklükte yarayı ben de senin yüzüne açacağım. ‘Hadi benden şikâyetçi ol, seni tehdit ediyorum’ dedim. Ben çocuğumun gece Efe’de kalmasını istemiyorum. O gardiyana emanet edilmesini istemiyorum. Avukatımla çektiğimiz ihtarnamemize Efe o dadıyla çalışmadığı şeklinde cevap vermişti ama şimdi yalan beyanda bulunduğu için ona yeniden dava açıyoruz.”

"Kızım Fransızca konuşuyor"
Akkaya 2,5 yaşındaki kızının nasıl düştüğünü kendisine söyleyip söylemediği sorusuna da "Benim kızım Fransızca eğitim gördüğü için Türkçe konuşamıyor. Bu aralar biraz kafası karışık. Bir iki kelime edebiliyor. Düştü ve bam diyebiliyor. Benim derdim yanında o esnada gerçekten göz kulak olabilecek sağlıklı bir insan olması... Bu gardiyanın da benim güvendiğim insan olması... İstiyor sen seç diyorum, ilgilenmiyor. Farklı biri olsun. Hatta Fransız olsun ama benimle inatlaşıyor. Benimle inat olur ama Ayşe'yle olmaz" diye konuştu. Akkaya Efe Önbilgin'in önceki yıl Duygu Ekşi ile yaptığı evlilikle ilgili de "Benim çocuğum olmuş, çocuğum üstüne tuhaf evlilik yapmış. Oradan bir çocuk yapmış. Kendine yüksek miktarlarda tazminat davaları açılmış. Her türlü tuhaf ve manyaklık var. Ama sorarsanız son derece iyi bir iş adamı..." yorumunu yaptı. Duygu Ekşi de twitter sayfasına dün "Şeytan diyor ki, diyor. Allah'tan onu dinlemiyorum" notu düştü.