Bebeğini kaybetmişti! Şeyma Subaşı 1 günde normal hayatına döndü

Geçtiğimiz günlerde bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı, 1 gün içinde normal hayatına geri döndü…

Bebeğini kaybetmişti! Şeyma Subaşı 1 günde normal hayatına döndü - Sayfa 1

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den hamile kalan ancak dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, bebeğini kaybettiğini duyuran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, arkadaşlarıyla plaja indi. Subaşı'nın yanında sevgilisinin olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

15
Bebeğini kaybetmişti! Şeyma Subaşı 1 günde normal hayatına döndü - Sayfa 2

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşk nedeniyle gündemden bir türlü düşmeyen ve son olarak da hakkındaki hamilelik iddialarını doğrulan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, düşük yaptığını duyurdu. Bebek sevinci kısa süren ünlü isim, soluğu bugün de arkadaşlarıyla plajda aldı.

25
Bebeğini kaybetmişti! Şeyma Subaşı 1 günde normal hayatına döndü - Sayfa 3

ELİNDEN BİR AN OLSUN TELEFONU DÜŞÜRMEDİ

Subaşı'nın yanında, bir süreden bu yana aşk yaşadığı Mısırlı Mohammed Alsaloussi'nin olmaması gözlerden kaçmadı. Kumsala arkadaşlarıyla birlikte giden Subaşı, yürürken de elindeki cep telefonuyla ilgilendi. Subaşı'nın yüzündeki ciddi ifade de dikkat çekti. Bikinisinin üzerine bir tunik giyen Subaşı, güneşten korunmak için de şapka tercih etti.

35
Bebeğini kaybetmişti! Şeyma Subaşı 1 günde normal hayatına döndü - Sayfa 4

EVLİLİK KARARINDAN VAZGEÇTİ

Şeyma Subaşı, önceki gün Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte, evlilik kararından vazgeçtiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Subaşı, 'Hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik' mesajıyla hem hamile olduğunu duyurdu hem de yakın zamanda evlenmeyeceklerini açıkladı.

45