Magazin
06 Eki 2010 17:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

BBG İLE ÜNLENDİ ŞİMDİ PAZARDA İKİNCİ EL EŞYA SATIYOR!

BBG yarışmasıyla tanınan ve bir süre magazin dünyasında boy gösteren bir isim pazarda ikinci el eşya satıyor!

Biri Bizi Gözetliyor (BBG) yarışmasıyla tanınan ve bir süre magazin dünyasında boy gösteren Hülya Yamanoğlu, Fethiye'de ikinci el eşya pazarında eski kıyafet ve ev eşyalarını satarken görüntülendi.

Fethiye'de her ayın ilk çarşamba günü kurulan ikinci el pazarında bu hafta sıra dışı bir isim vardı. Pazarda eski kıyafetlerini ve eşyalarını satarken görüntülenen BBG yarışmacısı Hülya Yamanoğlu, gazetecilerin röportaj teklifini ilk etapta kabul etmezken, daha sonra yaşadıklarını anlattı.

Fethiye'de gözlerden uzak ve sakin bir yaşam sürdüğünü belirten Yamanoğlu, Fethiye'ye daha önce bir arkadaşının davetiyle geldiğini, daha sonra yerleşme kararı aldığını ifade etti. Bu etkinlikte yer alma amacının hem kendisine maddi destek sağlamak hem de kullanılmayan eşyalarını değerlendirmek olduğunu anlatan Yamanoğlu, boğazındaki haç işaretli kolyeyle de dikkat çekti.

İngiliz nişanlısıyla yazın Çalış Plajı'ndaki evlerinde, kışın da İngiltere'de yaşadıklarını anlatan Hülya Yamanoğlu, "2 yıldır Fethiye'de yaşıyorum. İlk olarak buraya bir arkadaşımın davetiyle geldim. Daha sonra çok sevdim ve yerleşmeye karar verdim. Tatil için önceden Bodrum ve Alanya'yı tercih ederdim. Fakat bu tatiller hep yorucu olurdu. Şimdi burada Çalış'ta denize yakın bir yerde oturuyorum. Kiralar ucuz. Sebze ve meyveler hem ucuz hem de organik. Burada rahat ve gözlerden uzak bir yaşam bir sürüyorum" dedi.

"BAZI HATALARIM OLDU"
"Bir yarışma programı ile tanındım" diyen Yamanoğlu, "Benim de bazı hatalarım oldu tabii. Aradan 10 yıl geçmesine rağmen ben hala bazı şeylerin cezasını çekiyorum. Fethiye'nin en güzel yanı, insanlar beklentisiz sevgi gösteriyorlar. Burayı çok sevdim, adeta yeniden doğdum. Ben burada fazla olan eşyalarımı elden çıkarıp, kendime maddi destek sağlıyorum. Üstelik diğer insanların ucuz elbise sahibi olmasına katkıda bulunuyorum" diye konuştu.

İkinci el pazarında satış yapan ve pazarda dolaşan vatandaşlar tarafından tanınmayan Hülya Yamanoğlu, "Boynundaki haç şeklindeki kolye nişanlımın hediyesi. Ben de ona altın bir Kur'an-ı Kerim kolyesi hediye ettim. O da onu takıyor" dedi.