CineRadar
17 Tem 2015 00:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Bayramda Krallar Kulübü'ne davetlisiniz!

Bayram haftasında da vizyon hız kesmeden akmaya devam ediyor. Bu hafta tam 8 film salonları dolduracak! Haftanın tek yerlisi Krallar Kulübü ise Nuri Alço'nun sürüklediği bir komedi...

Krallar Kulübü
 
Tuncay Erol’un yönettiği ve Nuri Alço, Ozan Akbaba, Özge Dolay, Güzin Usta, Özlem Savaş, Haldun Boysan, Murat Makar, Eren Pekgöz, Çiğdem Demirci, Ararat Mor, Tuğba Yüksel, Önder Yalçın, Kadir İlter, Alev Uçarer, Şevki Özcan, Serkan Cavit Atasoy, Ramazan Keleş ile Tamar Kakauridze’nin oynadığı Krallar Kulübü, 17 Temmuz 2015’de Bir Film dağıtımıyla Minerva Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
 
Krallar Kulübü’nde, senelerdir biriktirdiği parasıyla, çalıştığı oteli satın almak isteyen Kaan ve arkadaşlarının, Mafyatik Filozof Cumali’nin ortaya çıkmasıyla birlikte içine düştükleri komik olaylar anlatılıyor. Filmin öykü ve senaryosu Yerkan Kahraman’a ait.
 
Ant-Man
 
Peyton Reed’in yönettiği ve Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll ile Bobby Cannavale’in oynadığı Ant-Man, 17 Temmuz 2015’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Marvel, Yenilmezler ekibinin kurucu üyelerinden birini, Ant-Man ile büyük ekrana taşıyor. Boyunu küçülterek gücünü arttırma gibi inanılmaz bir kabiliyete sahip olan uzman hırsız Scott Lang, içindeki kahramanı kucaklamalı ve akıl hocası Dr. Hank Pym’e, Ant-Man kostümünün ardındaki sırrı, yükselen tehlikelere karşı koruması konusunda yardım etmelidir. Tüm engellere rağmen, Pym ve Lang dünyayı kurtaracak bir plan yapmalıdır.
 
MMXXL
 
Gregory Jacobs’un yönettiği ve Channing Tatum, Amber Heard, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ile Gabriel Iglesias’ın oynadığı MMXXL, 17 Temmuz 2015’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Magic Mike’ın formunun zirvesindeyken striptizcilik hayatını noktalamasından üç yıl sonra başlayan film, diğer Tampa Kralları’nı da havlu atmaya hazır halde bulur. Ama krallarımız bunu kendi yöntemleriyle yapmak istemektedir. Myrtle Plajı’nda efsanevi baş striptizci Magic Mike’la birlikte spot ışıklarını paylaşacakları son bir olağanüstü destansı performansla tüm sevenlerinin akıllarına kazınacaklardır.
 
Fırtınanın Ortasında
 
Kim Farrant’ın yönettiği ve Nicole Kidman Joseph Fiennes, Hugo Weaving ile Lisa Flanagan’ın oynadığı Fırtınanın Ortasında (Strangerland), 17 Temmuz 2015’de Pinema Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Catherine ve Matthew Parker çifti çocukları ile birlikte çöl kıyısındaki küçük bir kasabaya taşınırlar. Çocukları Lily ve Tommy öldürücü çöl fırtınasının hemen öncesinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Kasabanın polisi David Rae’nin yürüttüğü geniş çaplı arama operasyonuna kasaba halkı da destek olur. Fakat operasyon devam ederken Parkerlar ile ilgili çok ilginç gerçekler ortaya çıkmaya başlar.
 
Aşkın Dili
 
Anne Fontaine’in yönettiği ve Fabrice Luchini, Gemma Arterton, Jason Flemyng ile Isabelle Candelier’in oynadığı Aşkın Dili (Gemma Bovery), 17 Temmuz 2015’de M3 Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
İngiliz çift Gemma ve Charlie Bovery, bir Fransız kasabasına yerleşir. Gemma burada, fırıncı Martin’le tanışır. Gemma’nın ünlü roman kahramanı Madame Bovary ile olan isim benzerliği, bir edebiyat tutkunu olan Martin’i derinden etkiler. Güzelliğiyle bütün kasabayı büyüleyen Gemma, kasabadan yakışıklı bir delikanlının ve eski sevgilisinin de denkleme girmesiyle kendini bir aşk macerasının içinde bulur.
 
Altın Gol
 
Juan Jose Campanella’nın yönettiği ve Yekta Kopan, Aysun Topar, Murat Şen ile Ali Ekber Diribaş’ın seslendirdiği animasyon film Altın Gol (Foosball – Metegol), 17 Temmuz 2015’de Mars Dağıtım dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Zamanını langırt oynayarak geçiren Amadeo, bir gün futbolda çok başarılı ama bir o kadar da kötü kalpli olan Ace ile maç yapar. Ace maçı kaybedince bunu hırs haline getirir. Ace ve Amadeo aynı kıza, Laura’ya aşık oldukları için de büyük rakiplerdir. Aradan seneler geçer ve Ace kasabasına ünlü bir futbolcu olarak geri döner. Yaptığı maçın intikamını almak için bütün kasabayı dev bir stadyuma çevirecektir.
 
Dehşet Gecesi
 
Eduardo Sanchez’in yönettiği ve Dora Madison Burge, Brian Steele, Denise Williamson, Samuel Davis, Roger Edwards, George P. Gakoumis Jr., Chris Osborn, Stefanie Sanchez, Jeff Schwan’in oynadığı Dehşet Gecesi (Exists), 17 Temmuz 2015’de Özen Film dağıtımıyla Vişne Production tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Güzel bir hafta sonu geçirmek için Teksas ormanlarına giden bir grup arkadaş, peşlerini bırakmayacak dehşetten habersizlerdi. Film hakkında The Filmreel: “Tek başınıza izlemenizi tavsiye etmiyoruz.”, Scott Weinberg: “Gerilim ve dehşet her geçen dakika daha da artıyor.” şeklinde okurlarına tavsiyede bulunuyorlar.
 
Kanlı Tatil
 
Alastair Orr’un yönettiği ve Zachary Soetenga, Lindsey McKeon, Sofia Pernas ile Pierson Fode’in oynadığı Kanlı Tatil (Indigenous), 17 Temmuz 2015’de Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.


 
Çocukluktan beri arkadaş olan Scott, Trevor ve Charlie’nin aralarında güçlü bir bağ vardır. En büyük tutkuları ise sörf yapmaktır. Hem bir araya gelmek hem de sörf yapmak için Panama’yı tercih ederler. Scott’ın macera arayışı ve Trevor’ın orada tanıştığı Carmen’in cazibesine kapılmasıyla sörf tatili halk arasında korkunç söylentilere neden olan Darian Ormanları’nda bir maceraya dönüşür. Sonu kanlı bitecek bir kovalamacanın içine düşerler.
 
CiNERADAR köşesi sinema-TV eleştirmenimiz Murat Tolga Şen tarafından hazırlanmaktadır. Filmlere ait künye bilgileri üstad Sadi Çilingir'e ait Sadibey.com sitesinden, izniyle alınmaktadır.