Bayram öncesi akaryakıt müjdesi

Ramazan bayramı öncesinde sürücülere akaryakıt müjdesi geldi. Brent petrolün fiyatının da 102 dolara kadar gerilemesi sonucunda akaryakıt fiyatlarına indirim gözüktü. Sektör kaynakları motorin ve benzine indirim için tarih ve miktar verdi. İşte indirimin olacağı gün ve miktarı.

Bayram öncesi akaryakıt müjdesi - Sayfa 1

Akaryakıt fiyatlarında hareketli seyir devam ederken motorin fiyatları için indirim beklentisi oluştu. Benzin fiyatı İstanbul’da 19,01 TL’den satılırken motorin fiyatı 22,06 TL’den satılıyor. 

14
Bayram öncesi akaryakıt müjdesi - Sayfa 2

Brent petrol fiyatının 102 dolara kadar düşmesi sonucunda sürücülerde akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Bayram öncesi motorin, benzin ve LPG fiyatlarında indirim olacak mı? İşte bununla ilgili Milli Gazete bir haber yaptı ve müjdeyi verdi.

24
Bayram öncesi akaryakıt müjdesi - Sayfa 3

Sektör kaynakları akaryakıt fiyatları için çarşamba gecesinden itibaren indirim geleceğini bildirdi. Akaryakıtta indirim şuan için motorin fiyatları için görünüyor. Sektörden temsilcilerinden edinilen bilgiye göre 22 TL üstünde satılan motorin fiyatları için çarşamba gece yarısından geçerli olmak üzere 1 TL seviyesinde indirim gelecek.

34
Bayram öncesi akaryakıt müjdesi - Sayfa 4

Akaryakıt fiyatlarında söz konusu indirim sonrası İstanbul’da motorin fiyatı 21 TL seviyelerinde işlem görecek. Akaryakıt fiyatları için son indirim miktarı o günkü piyasa şartlarına göre hesaplanıp belli oluyor. Ankara’da motorin fiyatı 22,14 TL’den İzmir’de motorinin litre fiyatı 22,15 TL’den Bursa motorin fiyatı 22,11’TL’den Antalya’da motorin fiyatı ise 22,28 TL’den satılıyor. Akaryakıt fiyatlarında benzin fiyatları için de indirimler bekliyor.

44