Bayram haftasında 6 yeni film sinemalarda

Bayram haftasında 6 yeni film sinemaseverler ile buluşacak. İşte vizyona giren filmlerin detayları.

Bayram haftasında 6 yeni film sinemalarda - Sayfa 1

İNTİKAM OYUNLARI

İntikam Oyunları, babasını öldürenlerden intikam almak için harekete geçen genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Ümit henüz çocukken babası, ülkenin en büyük mafya baronları tarafından gözleri önünde öldürülür. Bu durum üzerine yakınları Ümit'i yurt dışına kaçırır. İntikam ateşiyle büyüyen Ümit, aradan geçen uzun yılların ardında geri döner. Dünyanın en önemli hackerlarından olan Ümit, babasını öldürenlerden tek tek intikam almaya başlar. Ancak onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

16
Bayram haftasında 6 yeni film sinemalarda - Sayfa 2

KÖTÜ RUH: UYANIŞ

Kötü Ruh: Uyanış, yıllar içinde birbirlerinden uzaklaşan iki kardeşin hayatına odaklanıyor. Zamanla birbirlerinden uzaklaşan iki kardeş, aradan geçen yılların ardından yeniden bir araya gelir. Ancak büyük bir tehlike onları beklemektedir çünkü et yiyen kötü ruhlar canlanmıştır. Kendilerini bir anda büyük bir kabusun içinde bulan iki kardeş, hayatta kalabilmek için farklılıklarının üstesinden gelip, birlikte hareket etmek zorundadır.

26
Bayram haftasında 6 yeni film sinemalarda - Sayfa 3

ALEM-İ CİN 4

Üniversitede sevgilisi olan Azat ile evlenen İrem'in mutlu bir hayatı vardır. Çift, çocukları olduğunu öğrendiklerinde mutlulukları daha da artar. Ancak hamile olduğunu öğrendikten bir süre sonra tekrarlayan kabuslar görmeye başlar. Yaşadıklarından rahatsız olan İrem'in gittiği psikiyatrist ona, kabuslarının çocukken babasının ölümüyle yaşadığı kaybetme korku ile bağlantılı travmalardan olduğunu söyler. Ancak çok geçmeden İrem, kabus olarak düşündüğü şeylerin gerçek olduğunu fark eder. İrem'in karnındaki bebek de yapılan büyü sonucu cinlere aittir.

36
Bayram haftasında 6 yeni film sinemalarda - Sayfa 4

ELLA BELLA BİNGO

Ella Bella Bingo, dostlukları tehlikede olan Ella Bella ve Henry'nin hikayesini konu ediyor. Ella Bella ve Henry, tüm zamanlarını birlikte geçiren iki yakın arkadaştır. Ancak havalı bir genç olan Johnny'nin mahalleye taşınmasıyla iki arkadaşın dostluğu tehlikeye girer. Ella Bella, Johnny ile Henry'nin yakınlaşmasından rahatsız olur. En iyi arkadaşını kaybedeceğini düşünen Ella Bella, Henry'den kendisi ve Johnny arasında bir seçim yapmasını ister. Henry, kimseyi incitmek istemez ve ortadan kaybolur. Ella Bella, arkadaşlığını kurtarmak için düşmanı Johnny'nin de yardımıyla Henry'yi bulmak için yola koyulur.

46