Gündem
11 Mayıs 2010 12:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

BAYKAL'IN YATAK ODASI GÖRÜNTÜLERİ İSPANYOL MEDYASINDA!

Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifasına yol açan görüntüler İspanyol basını tarafından da yayınlandı.

CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal ve 18 yıllık sekreteri ve 2007'de milletvekili yaptığı Nesrin Baytok'a ait olduğu söylenen görüntüler İspanyol basını tarafından da yayınlandı.

Metacafe isimli video paylaşım sitesinde yayınlandıktan sonra Türkiye'den erişimi engellenen Baykal'ın görüntüleri İspanyol El Mundo gazetesinin sitesinde yayınlandı.

Baykal'ın videosunu yayınlayan El Mundo gazetesinin sitesi, haberinde "Türkiye'nin ana muhalefet lideri seks skandalının ardından istifa etti" başlığını kullandı.

Habervaktim ve diğer diğer sitelerde yayınlanmasıyla skandalın ortaya çıktığı belirtilen haberde, "Kemalist CHP'nin 71 yaşındaki lideri istifa etmek zorunda kaldı" ifadelerine yer verildi.

Nesrin Baytok'un Baykal'ın 18 yıl boyunca sekreterliğini yaptığı kaydedilen haberde, Baykal'ın Baytok'u 2007 yılında da milletvekili yaptığı hatırlatıldı.

Haberde görüntülerin ortaya çıkmasından sonra CHP'lilerin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü suçladığına da yer verilerek, Başbakan Erdoğan'ın Baykal'ı kimin tehdit ettiğini bulması için MİT'e talimat verdiği de belirtildi.