Gündem
08 Mayıs 2010 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

BAYKAL'IN KASETİ MANŞETLERDE! HANGİ GAZETE NASIL GÖRDÜ?

Gazetelerin bugunkü manşetleri yine dünün en çok konuşulan olayı Baykal oldu.Bazı gazeteler olayı hiç görmedi.Sabah,Taraf, Habertürk ve Doğan Grubu gazeteleri manşetten yayınladı.

CUMHURİYET
Piyasalar sallandı


Yunanistan’ın ardından Portekiz, İtalya hatta İngiltere’nin de etkileneceği endişelerine ABD’deki sistem hatasından kaynaklanan skandal da eklenince borsalarda sert düşüşler yaşandı. En büyük kayıplar bankacılık sektörü ve enerji hisselerinde görüldü. Altın ve faizler fırladı. İMKB son 1.5 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Son dalgalanmadan en çok etkilenen ülkelerden biri Türkiye oldu. Meksa Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aysoy, Türkiye gibi yeni gelişen piyasalarda derinliğin fazla olmaması nedeniyle satışların da sert olduğunu söyledi. Ata Yatırım Ortaklığı Osman Büyükgöksu ise "Hava bozuldu" dedi.

HÜRRİYET
Annenin milyon dolarlık zaferi


Fruko’yu 100 milyon dolara Pepsi’ye sattığı günden bu yana üç kızıyla mahkemelik olan Sipahioğlu çiftine iyi haber: Kızları 1 milyon 7 bin doları anne-babaya iade edecek.


MİLLİYET
27 Nisan gecesi Gül’ün konutu


e-muhtıranın verildiği 27 Nisan 2007 gecesi dönemin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, apar topar evden çıkarken yakın bir dostunu arayıp şöyle dedi: "Eğer bana birşey olursa ailem sana emanet"

VATAN
Yine Dağlıca


21 Ekim 2007’de 12 şehit verdiğimiz Dağlıca’da yeni bir saldırıya hazırlanan PKK’lılarla çatışma çıktı. 2 askerimiz şehit olurken, 5 terörist öldürüldü...

RADİKAL
Gerçekten korktuk!


Türkiye vahim görüntü/ses üretim merkezine dönüştü, mahremiyet yerle bir, özel hayat öldü. En vahimi de bu tür yayımlara karşı yapılabilecek çok az şey olması...

AKŞAM
Oteldeki Dursun Çiçek


Islak imza iddianamesindeki deliller arasında yer alan belgeye göre Konak Mazlum Otel’de kaldığı saptanan Dursun Çiçek’e AKŞAM ulaştı.

SÖZCÜ
Sanki ülkeyi kurtardılar


AKP’liler, bir fireyle kabul edilen ve köşke sunulan Anayasa paketini çak yaparak, sarılarak, öpüşerek, koklaşarak kutladılar.

HABERTÜRK
Dört dörtlük rezalet


Baykal’ın Ankara milletvekili Nesrin Baytok ile ’yatak odası görüntüleri’ ortalığı karıştırdı.

SABAH
Baykal’a şok


Bazı internet sitelerinde Deniz Baykal’a ait diye yayınlanan gizli kamera görüntüleri siyasi gündeme bomba gibi düştü.

POSTA
Baykal’a suikast


CHP lideri Baykal ile CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok’a ait olduğu ileri sürülen ve bir yatak odasında gizli kamera ile çekilmiş özel görüntler internete düştü. Görüntüler için CHP’liler "Büyük bir komplo. Liderimize siyasi suikast düzenleniyor" yorumunu yaparken, Baykal’ın büyük bir hukuk mücadelesi başlatacağı öğrenildi.

BİRGÜN
Üniversite özele peşkeş çekiliyor


Neoliberal politikanın dayatıldığı Türkiye’de üniversite de özel sektöre açılıyor.

TERCÜMAN
10 yaşındaki kız bile doğum yaptı


Siir’te 2008’den 2010’un nisan ayı sonuna kadar 18 yaşından küçük 76 çocuğun doğum yaptığı bunlardan birinin, 10 yaşından küçük olduğu belirlendi.


YENİ ŞAFAK
Örgütün piyonu Captagon Ali


28 Şubat’ın sahte şeyhi Ali Kalkancı’nın Ergenekon sanıklarıyla bağlantıları polis raporuyla kanıtlandı.

ZAMAN
AB’den anayasa reformuna kuvvetli destek

    
Meclis’te kabul edilen 27 maddelik anayasa değişikliği teklifine Avrupa Birliği kuvvetli destek vermeye hazırlanıyor

TARAF Alçaklık vakti Vakit gazetesinin internet haber sitesi Habervakti.com alçaklığın en büyüğünü yaptı, Baykal’a ait olduğu öne sürülen gizli kamera görüntülerini servise koydu. 

BAYKAL'IN KASETİNİ GAZETELER NASIL GÖRDÜ? GAZETELERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ