Gündem
18 Mar 2024 10:46 Son Güncelleme: 18 Mar 2024 10:51

Bayilik karşılığı suikast teklifi! Kan donduran ifade ortaya çıktı

Şarkıcı ve Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Lüks yaşamının her ayrıntısını Instagram hesabından paylaşan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat, kasım ayından bu yana cezaevinde.

Kara para aklama suçlamasının yanında Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili davada da yargılanıyor.

Banu Parlak'ın iş yerine saldırı davasında soruşturma tamamlandı. Soruşturmada şok eden ayrıntılara ulaşıldı.

"BAYİLİĞİ BEDELSİZ VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ"
Soruşturma kapsamında tanık olarak dinlenen Halil İbrahim Kalkan'ın ifadesinde, "Sezgin Polat, Banu Parlak'ı vurmam halinde 2 milyon lira değerindeki güzellik merkezi bayiliğini bana bedelsiz vereceğini söyledi" dediği öğrenildi. Şüpheli Engin Polat ise bu iddiaları yalanladı.

8 YILA KADAR HAPİS TALEBİ
Sabah'tan Huzeyfe Atıcı'nın haberine göre Engin Polat, Dilan Polat, Sezgin Polat'ın 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit', 'Mala zarar verme' suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıkmış, 1. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan-Engin Polat çifti, Sezgin Polat ve 5 şüphelinin tutuklanmasına karar vermişti.