Bayhan’dan Seren Serengil’e olay benzetme! ‘Seni asla affetmeyecek …’

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa canlı yayınına konuk olan şarkıcı Bayhan Gürhan, estetikleri ile korkunç bir görüntüye kavuşan ismi Seren Serengil'e benzetince sosyal medya 'Eyvah Bayhan, şimdi yandın!' dedi!

Bayhan’dan Seren Serengil’e olay benzetme! ‘Seni asla affetmeyecek …’ - Sayfa 1

TV8'de ekranlara getirilen Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa programının bugünkü konuğu yıllar önce Popstar yarışmasında elde ettiği ünle hatırlanan şarkıcı Bayhan oldu.

19
Bayhan’dan Seren Serengil’e olay benzetme! ‘Seni asla affetmeyecek …’ - Sayfa 2

Bayhan, programda estetik ameliyat bağımlısı hemşire Tara Jayne McConachy'in görüntülerinin verilmesi üzerine yaptığı yorumda, "Ben Seren Serengil sandım, ona benzettim" dedi.

29
Bayhan’dan Seren Serengil’e olay benzetme! ‘Seni asla affetmeyecek …’ - Sayfa 3

Bir döneme damga vuran Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan Bayhan Gürhan, 2. Sayfa programında, kendisini 'insan Barbie bebek' olarak tanımlayan Avustralyalı hemşire Tara Jayne McConachy'in haberini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

39
Bayhan’dan Seren Serengil’e olay benzetme! ‘Seni asla affetmeyecek …’ - Sayfa 4

Bayhan, beş meme büyütme, altı burun estetiği ve sayısız botoks ve dolgu seansları dahil olmak üzere kozmetik prosedürlere 200 bin dolar harcayarak kendini baştan yaratan estetik bağımlısı hemşire hakkında söylediği sözle sosyal medyanın gündemine oturdu!

49