Spor
24 Eki 2023 22:28 Son Güncelleme: 24 Eki 2023 23:23

Bayern Münih maçındaki tavrı ayrılığı kesinleştirdi! Yıldız oyuncu gidiyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih'e 3-1'lik skorla mağlup oldu. Maç öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar tüm oyuncuları tribüne çağırdı ancak Victor Nelsson taraftarın bu çağrısına olumsuz yanıt verdi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında Bayern Münih'e 3-1'lik skorla boyun eğen Galatasaray'da Victor Nelsson'un tavrı gündeme oturdu.

Maç öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar tüm oyuncuları tribüne çağırdı ancak Victor Nelsson taraftarın bu çağrısına olumsuz yanıt verdi. Son aylarda forma şansı bulamamasından rahatsız olduğunu ve takımdan ayrılabileceğini söyleyen Nelsson'un bu tavrı taraftarı şaşkına çevirdi.

Victor Nelsson'un ayrıca dün gerçekleştirilen antrenmanda da mutsuz olduğu gözlerden kaçmamıştı.

OKAN BURUK'U TOPA TUTMUŞTU

Manchester United maçının ardından forma şansı bulamadığı için Okan Buruk'u eleştiren Nelsson, ''Bu beni çok şaşırttı. Siz dışarıdan görüyorsunuz ama ben içindeyim. En çok şok olan, kızgın olan ve tükenmiş olan benim. Özellikle Manchester United maçında ilk 11'de olmak isterdim ama ilk 11'de değildim. Son milli takım kampından bu yana garip şeyler oldu'' ifadelerini kullanmıştı.

Sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesi 25 milyon Euro olan Victor Nelsson bu sezon forma giydiği 13 maçta 913 dakika sahada kaldı.