Spor
22 Eki 2023 21:20 Son Güncelleme: 22 Eki 2023 21:22

Bayern Münih maçı öncesi Galatasaray'a müjde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Bayern Münih ile karşılaşacak olan Galatasaray'a bir müjdeli haber daha geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın zorlu rakibinde Serge Gnabry ve Dayot Upamecano'nun ardından bir isim daha sakatlanırken temsilcimize karşı iki maçta da forma giyemeyeceği öğrenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray gruptaki ikinci maçında grubun favorisi konumunda bulunan Alman devi Bayern Münih'i sahasında konuk edecek.
 
G.SARAY'A MÜJDELİ HABER
 
Bundesliga'da çıktığı son mücadelede, Mainz'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Bayern Münih'te sakatlanarak oyundan çıkan Leon Goretzka için sahalardan bir süre uzak kalacağı açıklandı.
 
 
KIRIK ŞÜPHESİ
 
SKY Sports'da yer alan habere göre Leon Goretzka, Galatasaray'a karşı oynanacak iki Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında da forma giyemeyezken, elinde kırık şüphesi olduğu belirtildi.
 
3'ÜNCÜ SAKATLIK
 
Bayern Münih'te, Galatasaray karşılaşmasında Serge Gnabry, Leon Goretzka ve Dayot Upamecano kesin olarak forma giyemeyecek. Raphael Guerreiro ve Noussair Mazraoui'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.