Gündem
19 Şub 2013 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

BAYAN ILICALI DA İŞ HAYATINA ATILDI! İŞTE ZEYNEP ILICALI'NIN SON İŞİ

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı, iş dünyasındaki açılımlarını sürdürüyor.

 2 yıl önce İstanbul Ulus’ta Thanx Co ismiyle bir dekorasyon dükkânı açan Ilıcalı, şimdi de halkla ilişkiler (PR), organizasyon ve reklamcılık sektörlerine yelken açıyor.

Zeynep Ilıcalı bu ay ‘Teşekkürler Organizasyon ve Reklamcılık’ adlı bir şirket kurdu. Yeni şirketin yüzde 60’ı Zeynep Ilıcalı’ya kalanı da Melda Aksu’ya ait. Zeynep Ilıcalı yeni şirketi öncelikle kendi dekorasyon işlerinin halkla ilişkiler ve organizasyon çalışmaları için kurduklarını anlatıyor.

Şirket Thanx PR markasının kullanılacak. Thanx, İngilizce teşekkürler kelimesinin farklı bir şekilde yazılışı... Ilıcalı, yeni girişimle ilgili şunları söylüyor:

“Çok sayıda yerli ve yabancı tasarımcıyla çalışıyoruz. Kendimize yönelik işlerin son dönemde çok arttığını fark ettik. Yıl içinde birçok açılış, lansman ve organizasyon yapıyoruz. ‘Kendi halkla ilişkilerimizi kendimiz yapalım’ dedik. Benim televizyoncu geçmişim var. Şirketi şimdilik kendi işlerimiz için kurduk. Ancak bir süre sonra halkla ilişkiler, reklam ve organizasyon alanında dışarıya hizmet verir hale gelebiliriz.”

Televizyoncu Okan Bayülgen de bu ay danışmanlık, halkla ilişkiler ve organizasyon işleri için ‘Bayülgen Bayülgen Halkla İlişkiler Danışmanlık Organizasyon’ adlı bir şirket kurmuştu.