Gündem
28 Şub 2024 13:22 Son Güncelleme: 28 Şub 2024 13:26

Battal İlgezdi, kendisini protesto eden kişiye hakaretler yağdırdı: Hadsiz, ahlaksız, şerefsiz...

Yeniden aday gösterilmeyince CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin bir toplantıda kendisini protesto eden vatandaşa hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı. İlgezdi'nin, vatandaşa "Sana kaç para verdiler lan konuşuyorsun orada? Hadsiz adam. Kim kime peşkeş çekiyor? Ahlaksız herif, haddini bil. Sen kimsin lan! Hadsiz herif, şerefsiz!" dediği görüldü.

Battal İlgezdi dün Ataşehir'deki bir toplantıda konuşma gerçekleştirdi, salonda İlgezdi'nin yerine aday gösterilen Onursal Adıgüzel de bulunuyordu. İlgezdi, "Onursal başkan sen de gel yanıma" diyerek Onursal Adıgüzel'i sahneye çağırdı.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ
Adıgüzel sahneye çıkarken salondan bir vatandaş "Diğer belediye başkan adayları yok mu?" diye sordu. İlgezdi karşılık olarak "Varsa buyursun gelsinler, halka açık toplantı, herkes buraya davetli" dedi.

SUÇLAMALARI DUYUNCA ÖFKELENDİ
Vatandaş konuşmasına İlgezdi'ye "Peşkeş çekiyorsunuz, haksız yere mağdur ediyorsunuz" gibi suçlamalar yönelterek devam etti. Bu sözleri duyunca öfkesine hakim olamayan İlgezdi, "Sana kaç para verdiler lan konuşuyorsun orada? Hadsiz adam. Kim kime peşkeş çekiyor? Ulan kim peşkeş çekiyorsa şerefsiz oğlu şerefsizdir. Seni buraya getiren de şerefsizdir. Ahlaksız herif, haddini bil. Sen kimsin lan! Hadsiz herif, şerefsiz! Seni kimin gönderdiğini biliyorum. O senin patronun var ya, burada hanımlar var, küfrederim. Şerefsiz. Ahlaksız herif! Yenisahra-Barbaros'ta oturuyor şerefsiz oğlu şerefsiz. Sen kimsin lan! Ben 15 senedir bu halka hizmet veriyorum, sen kimsin beni protesto ediyorsun? Haddini bil, işine bak" diye konuştu.

 GERGİNLİK TÜM SALONA YANSIDI
Bu sıralarda İlgezdi mikrofonu yuvasından söküp eline alırken salonda yuhalamaların ve alkışların yükseldiği duyuldu.