Gündem
27 Mar 2016 07:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Batman Superman’e karşı: Adaletin Şafağı hasılat rekoru kırıyor

Sinema tutkunlarının merakla beklediği film Batman Superman’e karşı: Adaletin Şafağı nihayet vizyona girdi.

Filmin 1 milyar dolarlık hasılat barajını geçmesi tahmin edilirken Perşembe gece yarısı gösteriminde tüm zamanların en iyi 10 hasılat rakamı arasına girdi.

Batman Superman’e karşı: Adaletin Şafağı Türkiye’de de Cuma günü vizyona girdi. Zac Snyder’in yönetmen koltuğuna oturduğu film şu ana kadar eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de gişede ses getirmeye başladı.

Filmin Perşembe gece yarısı gösteriminde elde ettiği hasılat 27 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Bu tarihin en büyük 7. Perşembe gece yarısı hasılatı oldu.

LİDER STAR WARS

Söz konusu alanda liderlik 57 milyon dolarla Star Wars serisinin 7. filmi The Force Awakens’a ait.Batman Superman’e karşı: Adaletin Şafağı’nın Perşembe gece yarısı hasılatı bugüne kadar bir süper kahraman filminin elde ettiği en iyi gece yarısı performansı oldu. Bu alanda liderlik yine bir Batman filmi olan Christopher Nolan’ın efsane yapımı The Dark Knight’a ait.

Batman Superman’e karşı: Adaletin Şafağı 250 milyon dolar gibi büyük bir bütçeyle çekildi. Filmin 1 milyar doları aşan bir hasılat yapması bekleniyor.