Gündem
24 Ara 2012 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

BAŞKENTGAZ GENEL MÜDÜRÜ 3 YIL SONRA ÇARK ETTİ! GENÇLER ÇIPLAKTI DEMEDİM!

Eski Başkentgaz Genel Müdürü Veysel Karani Demir, 3 yıldır süren sessizliğini Beyaz Tv'ye bozdu

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 1 Ocak 2009’da, 7 üniversite öğrencisi doğalgaz faciası sonrası yaşamını yitirdi. Olayla ilgili dava geçtiğimiz hafta Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sonuçlandı.
Olay sonrası “yarı çıplakladı” açıklamasıyla tepkilere neden olan ve istifa etmek zorunda kalan eski BAŞKENTGAZ Genel Müdürü Veysel Karani Demir ile birlikte 9 kişi “kusurlu oldukları tespit edilemediği” gerekçesiyle beraat etti.

SESSİZLİĞİNİ BEYAZ TV’YE BOZDU
3 yıldır sessizliğini koruyan Veysel Karani Demir ise sessizliğini Beyaz Tv’ye bozdu. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Uyan Türkiyem” programına konuk olan Veysel Karani Demir canlı yayında Tahir Sarıkaya’nın sorularını yanıtladı.

GENÇLER ÇIPLAKTI “DEMEDİM”
Sözlerinin çarpıtıldığı ifade eden Demir “Bazı kalemşörlerin gayretleriyle açıklamalarım tamamen aksi bir açıklamaya döndü. Ben o çocuklara gayri ahlaki bir isnatta bulunmadım. Ben gençler “yarı çıplaktı” demedim. Star Tv muhabiri toplantıda neden kravat takmadığımı sordu. Canım sıkıldı, “Keyfim yok” deyip geçiştirdim.” dedi.

İÇERİDE 2 KİŞİ GÖRDÜM
Olay yerinde sadece 2 kişiyi gördüğünü kaydeden Demir “Kapının yanında bir kız çocuğu gördüm. Eli böyle kapıya doğru uzatmış az daha kapıyı açabilse belki hepsinin hayatı kurtulacakmış. Bir tane daha gençte kanepede uzanmış, böyle gömleğini yırtmış. Ben 2 genç gördüm. Ben öyle çıplak falan yada gayri ahlaki bir durum görmedim. O facia da İnsanın aklına gelen hadise bu mu yani?” şeklinde konuştu.

PİŞMAN OLACAK BİR SÖZ SÖYLEMEDİM
Hadiselerin bu şekilde gelişmesinden üzgün olduğunu söyleyen Demir “Pişman olacağım hiçbir şey söylemedim. Ölen gençlerin ailelerine Allah’tan sabır diliyorum ve başsağlığı diliyorum. Çok zor olmalı, zor bir durum.” diye konuştu.