Spor
28 Kas 2023 00:56 Son Güncelleme: 28 Kas 2023 00:57

Başkent derbisinde kazanan çıkmadı

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği ile Keçiörengücü'nün kozlarını paylaştığı başkent derbisi 1-1 eşitlikle tamamlandı.

TFF 1. Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği ile Keçiörengücü karşı karşıya geldi.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan başkent derbisinde Gençlerbirliği ile Keçiörengücü 1-1 berabere kaldı.

Kırmızı-siyahlıların golünü 82. dakikada Olarenwaju Kayode kaydederken, Keçiörengücü'nün sayısıe ise 88. dakikada Jurgen Bardhi'den geldi.

Mücadelenin duraklama dakikalarında Musa Çağıran ile bir penaltı atışından yararlanamayan Gençlerbirliği 1 puana razı olmak zorunda kaldı.

Gençlerbirliği bu sonuçla puanını 3 yaptı ve 5. sırada yer aldı, 19 puanı olan Keçiörengücü ise 8. basamakta haftayı tamamladı.

Gençlerbirliği ligin 14. haftasında Erzurumspor ile mücadele edecek, Keçiörengücü ise Sakaryaspor ile kozlarını paylaşacak.

“YENİLMEYEN BİR TAKIMIZ”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu maçın ardından yaptığı açıklamada ligde 7 maçtır kaybetmediklerini dile getirerek, “Kolay yenilecek bir takım olmayacağız demiştik. İki mağlubiyetimiz var. Biliyorsunuz Eyüpspor'a karşı o maçta da maalesef hakemin inisiyatif kararları vardı. Rakipten yana verilmeyen bir golümüz vardı. Bandırmaspor maçında da biliyorsunuz 2 kişi atıldı.

Onun dışında yenilmeyen bir takımız. Bugün de rakip açıkçası hani kalemize bile doğru dürüst gelmedi diyebiliriz. Çocuklar ellerinden geleni yaptı ama olmadı. Penaltıyı atsak yine kazanmış olacaktı aslında ama futbol da bunlar var, yapacak bir şey yok artık önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.