Magazin
08 Ağu 2013 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

BAŞKANIN KIZI EVLENMEDEN NİŞANLISINI ALDATTI!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal, evlilik arefesinde eski sevgilisiyle aşk kaçamağı yaptı

Annesi Ahu Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottoman's Otel'in müdürü Mehmet Kırklar ile evlilik hazırlıkları yapan Ceyla Aysal, önceki gün Yalıkavak'ta Xuma Beach'in iskelesinde eski sevgilisi Belçikalı Xavier Dirsehan Schoonjans'la öpüşürken görüntülendi

DÜĞÜNE SAYILI GÜNLER KALDI
BODRUM'da sıcak saatler! Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal, 1.5 yıldır aşk yaşadığı Les Ottoman's Otel'in genel müdürü Mehmet Kırklar'la sonbaharda nikah masasına oturmak için hazırlanıyor. Annesi Ahu Aysal'a ait olan otelin müdürü Kırklarla güzel bir ilişkisi olan Aysal, düğüne sayılı günler kala Yalıkavak Xuma Beach'te eski sevgilisi Belçikalı Xavier Dirsehan Schoonjans'la görüntülendi.

İKİLİ ÇOK TEMKİNLİ DAVRANDI
Önceki gün Xuma Beach'e gelen Ceyla Aysal ile Xavier Dirsehan Schoonjans önce, kapıdaki güvenlik görevlilerine ve garsonlara gazetecileri içeri alıp almadıklarını sordu. "Hayır" cevapı alan ikili daha sonra kulübün restoran bölümünde oturdu. Bir süre sahbet eden Aysal ile Schoonjans birlikte denize girdi. Denizden çıkarken Aysal'ın i iskelede eski sevgilisiyle uzun uzun öpüşmesi kafaları karıştırdı. İkili daha sonra birlikte güneşlendi.