Televizyon
05 Kas 2012 08:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

"BAŞKAN'IN BEDELLİDEKİ AMACI... " ERMAN HOCA'DAN ŞOK İDDİA!

Kılıçdaroğlu'na laf sokup çok konuşulacak Aziz Yıldırım iddiasını ortaya attı.

FB Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 21 Mart 2012'de cezaevindeyken bedelli askerlikten faydalandığı haberi spor gündemine bomba gibi düştü. Haber üzerine Taraf yazarı Mehmet Baransu "Madem çürük raporun vardı ne diye bedelli askerlik yaptın" diye FB Başkanı'na yüklenirken, bir tepki de Erman Toroğlu'ndan geldi.
 
KILIÇDAROĞLU VEKİLLİK TEKLİF ETMİŞ OLABİLİR
 
Telegol yorumcusu Toroğlu imalı imalı "Büyük Siyasetçimiz" diye laf soktuğu Kılıçdaroğlu'nun, Aziz Yıldırım'a milletvekilliği teklif etmiş olabileceğini ileri sürdü.
 
SİYASETE ATILMAK İÇİN BEDELLİ
 
Toroğlu'nun kurduğu teoriye göre Aziz Yıldırım "siyasete atılmak istemiş, çürük raporunun da önünde engeller oluşturabileceği düşüncesiyle bedelli askerlik yapmış olabilir".
 
KILIÇDAROĞLU'NA LAF SOKTU
 
Erman Toroğlu'nun canlı yayında sıraladığı bu ihtimaller zinciri programda uzun süre konuşulurken, ünlü yorumcu iddiasını Kılıçdaroğlu ile Yıldırım görüşmesine dayandırdı. Hatırlanacağı üzere Metris Cezaevi'nden çıkışından sonra Aziz Yıldırım CHP lideri tarafından ziyaret edilmişti. Erman Toroğlu "Aziz Yıldırım'ın ayağına kadar gitti" dediği Kılıçdaroğlu'nun FB Başkanı'na milletvekilliği teklif etmiş olabileceğini, Aziz Yıldırım'ın da bu sebeple bedelli askerlik yaparak önüne çıkabilecek olası engellerin önüne geçmiş olabileceğini söyledi.